Participa amb Cal Temerari

Cal Temerari és un espai obert de participació per tota la ciutadania que s'hi vulgui implicar. Pots participar amb Cal Temerari de diverses maneres en funció de la teva motivació i la teva disponibilitat. Aquests espais estan oberts a tots el sòcis i sòcies i també a tothom que vulgui col·laborar.

Grups de treball

El dia a dia de Cal Temerari es desenvolupa a través dels Grups de Treball. Participant-hi podràs intervenir en cada una de les tasques en que et vulguis implicar.

Programació d'activitats

Proposa i realitza les activitats, cursos i tallers dins i fora de Cal Temerari.

També rep i gestiona les propostes d'activitat que es reben d'altres entitats i gestiona la disponibilitat de l'espai.

Comunicació, difusió i projecció

Fa arribar Cal Temerari i la seva activitat a tothom.

Crear material gràfic, dinamitza les xarxes socials, el web i la comunicació amb la premsa, alhora que elabora material físic i prepara noves campanyes.

Manteniment de l'espai

Realitza el manteniment de l'espai físic i vetlla per la millora continua de les instal·lacions.

Gestiona equipament i infraestructura de Cal Temerari i s'encarrega de les petites reparacions.

 

Vols aportar el teu granet de sorra en un altre àmbit, fes-nos la teva proposta!

Desenvolupant els eixos

També pots participar desenvolupant algun dels eixos de treball de Cal Temerari. Dels 6 eixos actualment estem treballant en:

Igualtat de gènere

Vetllar per la generació de dinàmiques d'igualtat, realitzar activitats divulgatives i debats.

Alhora aborda qüestions com la gestió de situacions de violència o maltractament en el mateix espai.

Economia social i solidària

Dinamitzar l'espai «SincroCoop», realitzar activitats per fomentar l'economia social i col·laborar amb espais ja existents.

Treballa amb la XES local de Sant Cugat i amb el mapa d'economia social Pam a Pam

Sostenibilitat i ecologia

Fomenta la sostenibilitat, realitzar activitats divulgatives, debats i dinamitzar l'espai «El Carro».

Busca potenciar les sinèriges entre iniciatives de producció i les de consum.

 

Voluntariat

Si vols donar un cop de mà a Cal Temerari però no et pots o vols implicar en un grup de treball ens pots ajudar en els diversos actes puntuals que organitzem. Des de parades informatives al carrer fins la calçotada, passant pel Quinto de Nadal o jornades de treball i tantes altres activitats organitzades dins i fora de l'espai físic de Cal Temerari.

Pots formar part de la llista de voluntaris per rebre la informació i ajudar quan tinguis disponibilitat.

 

Fent difusió

Ajuda'ns fent difusió de Cal Temerari, explica el projecte a les teves coneixences i divulga les activitats que realitzem. El boca orella és molt important per arribar a tothom. Si ets usuari de les xarxes socials comparteix el nostre contingut i deixa comentaris als esdeveniments. També pots subscriure't al butlletí i reenviar-lo a qui creguis que li pot interessar.

També et pots apuntar a la nostra llista de col·laobradors en difusió, per ajudar-nos a llençar les campanyes i noves propostes!

 

 

Sent sòci/a

La base social que fa possible Cal Temerari és bàsicament els seus socis i sòcies. Una molt bona forma de contribuir a que Cal Temerari sigui possible és fent-en sòci/a, ja que Cal Temerari és una entitat sense suport econòmic de cap institució.

A més a més, els socis i sòcies són els que poden participar en les trobades periòdiques per conèixer l'estat de la gestió de l'espai, així com marcar el full de ruta per seguir. També poden gaudir de avantatges, serveis i descomptes, així com poder disposar de l'espai i recursos de Cal Temerari

Fes-te sòci/a