La Taverna

En coherència amb les línies de treball de Cal Temerari, aquest comptarà amb un bar/restaurant gestionat per una SCCL: La Temerària. Per decidir qui gestionava aquest espai es va obrir un concurs on diverses iniciatives podien plantejar la seva proposta de gestió i dinamització de l'espai.

Entre aquestes Cal Temerari va decidir l'adjudicació de la concessió en base a uns criteris. En primer lloc, els projectes s'havien de presentar en forma d'una cooperativa de treball, havia d'haver-hi una proposta gastronòmica a preus populars i tant el tipus de cuina com els  proveïdors havien de ser de proximitat. D'aquesta manera Cal Temerari s'assegura que l'espai gastronòmic va en consonància amb el projecte alternatiu, transformador i popular que representa aquest espai per Sant Cugat.

A la proposta d'activitats culturals pròpies s'hi suma la voluntat de crear un espai de trobada, de coneixença i relacions entre les diferents persones i col·lectius que transitin per Cal Temerari.

Què és La Temerària?

La Temerària és una cooperativa gastronòmica que aposta per la cuina tradicional catalana i de proximitat a preus populars. La Temerària pretén esdevenir quelcom més que un dels centenars de bars i restaurants que poblen Sant Cugat i està en la ubicació perfecta per fer-ho. A la proposta d'activitats culturals pròpies s'hi suma la voluntat de crear un espai de trobada, de coneixença i relacions entre les diferents persones i col·lectius que transitin per Cal Temerari. Perquè sabem que les converses, l'intercanvi d'opinions i les amistats sorgeixen millor amb una copa i una tapa sobre la taula.

Hi pots contactar al: (+34) 608269488