Les sòcies i socis garantim la continuïtat de Cal Temerari. Davant la COVID-19, seguim fent xarxa!

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana. Durant els darrers anys hem desenvolupat un paper de difusió i suport a tot tipus d’entitats i projectes, permetent així potenciar el feminisme, l’ecologisme, l’organització juvenil, l’economia solidària, la criança conscient, l’estalvi local i el suport escolar, entre moltes altres iniciatives.

Ho hem fet creant un espai de treball i reunions, un banc de recursos, fent de seu de col·lectius, acollint cooperatives de consum de proximitat, fomentant nous models d’habitatges, acompanyant projectes cooperatius i, en definitiva, esdevenint un gran paraigües d’iniciatives de tot tipus que fomenten el pensament crític, el veïnatge i el suport mutu.

Entre totes i tots garantirem la continuïtat de Cal Temerari i, amb ell, un Sant Cugat més viu i enxarxat!

Si ja ets soci/a

Per garantir la continuïtat de Cal Temerari és necessari que totes les sòcies i socis es mantingueu actives i, si podeu, us impliqueu a les comissions que s’encarreguen de la continuïtat diària del projecte. També animem les persones que pugueu incrementar l'aportació a fer-nos un cop de mà a nivell econòmic.

Per implicar-te a una comissió i/o per rebre les actes del grup de treball de confinament, envia'ns un correu electrònic a contacte@caltemerari.cat.

Si no ho ets

Per garantir la continuïtat de Cal Temerari és necessari incrementar el número de persones que s’hi impliquen. Per això, t’animem a fer-te soci/a i sumar-te a alguna de les comissions que s’encarreguen de la continuïtat diària del projecte així com participar a l’assemblea oberta.

Últimes notícies

Es realitzarà en sessions setmanals, cada una de dues hores seguint el calendari del curs escolar (octubre-juny). Els dilluns de 20:00h a 22:00h a Cal Temerari.


INSCRIU-TE A: https://tuit.cat/xfyJA ...

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.