RESULTATS DE L'ASSEMBLEA OBERTA DEL 21 SETEMBRE

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves. Et fem un petit resum de les decisions que es van prendre i les línies de reflexió que ocupen el dia a dia de la nostra entitat.També et recordem que a les assemblees obertes i a la gestió diària de Cal Temerari hi pot participar tothom qui vulgui. Si tens idees, si vols sumar-te al projecte col·laborant en alguna comissió, si vols aportar mans i múscul en el projecte alternatiu de la ciutat, no dubtis a escriure'ns a contacte@caltemerari.cat

 Resum de l'Assemblea Oberta de dissabte 21 de setembre:

  • Donem molta importància a la identitat temerària, doncs és un dels factors que ens fan visibles i que ens distingeixen d'altres tipus d'entitats. Per aquesta raó, volem potenciar el Temerari des de la Taverna, però cuidant que la gent no ens identifiqui només amb ella. També volem atraure la gent amb una programació rica en temàtiques i matisos. Per últim, estem treballant la important relació entre els col·lectius i el Temerari. Si pertanys a algun col·lectiu i tens idees, contacta'ns!!!
  • La situació econòmica actual també va ser tema de debat. Ens agradaria sumar més gent per poder realitzar actes públics pel nostre finançament i potenciar així l'arribada de noves sòcies i socis. Es va acordar signar un nou contracte amb La Taverna.
  • Cal engrescar més gent a les Comissions. Per això et convidem diumenge 13 d'octubre, a les 19h a Cal Temerari, a una reunió extraordinària de la Comissió de Comunicació. Explicarem els nous reptes i escoltarem tothom qui tingui alguna cosa a dir o a proposar! 

Si vols potenciar la identitat temerària, si t'hi sents implicada/t, si creus en una alternativa a l'organització hegemònica de la societat i l'economia, si ja participes d'algun col·lectiu vinculat a Cal Temerari, o si senzillament vols donar un cop de mà, no hi dubtis, participa!!! Seguim regant la llavor temerària!