Novetats a Cal Temerari: web, aplicació mòbil i programa d'activitats.

Aquest setembre Cal Temerari arriba amb un grapat de novetats. Avui dia 1 de Setembre us presentem aquesta nova pàgina web amb un munt de noves funcionalitats: agenda d'activitats i cursos, inscripcions, explicacions dels projectes, contacte i noves que poc a poca anirem afegint.

També estem contents de poder-vos presentar la primera versió de la aplicació mòbil de Cal Temerari, de moment disponible per Android ja al "Google play". Amb aquesta aplicació podreu consultar les pròximes activitats, fer la inscripció a cursos i tallers, fer-te sòci/a tu o les teves amistats o consultar les últimes notícies. Busca "Cal Temerari" al mercat d'aplicacions de Android.

També us portem un programa d'activitats ben interessant i ben carregat pels mesos de setembre, octubre, novembre i desembre. Podeu consultar les pròximes activitats a l'apartat d'Agenda d'aquest web. El dia 5 de setembre a partir de les 12h tindrà lloc la innaguració de l'espai social de Cal Temerari, amb activitats infantils, parlaments d'algunes de les persones implicades i vermut amb pica-pica. També el dia 8 de Setembre a les 19h tindrem la innaguració de l'exposició fotogràfica d'Amanda Bernal que recull el procés de transformació de l'edifici de Cal Temerari.