"X Trobada de grups d’homes per la igualtat de Catalunya" a Cal Temerari

Data: 
dissabte, 15 juny, 2019 - 10:00 a diumenge, 16 juny, 2019 - 09:45

 

Taller, posada en comú i debat de projectes conjunts al voltant de Xarxes i cures. eines de comunicació no violenta per a les Xarxes socials.

Com segurament ja sabeu, un parell de cops a l'any ens reunim els grups d'homes per la igualtat de Catalunya. Aquestes trobades serveixen per conèixer-nos, intercanviar experiències i fer projectes comuns. Cada trobada es fa en un lloc diferent, amb la voluntat d'anar bastint una xarxa de relacions entre els diversos grups locals i anar creant-ne de nous.

El matí i migdia de dissabte 15 de juny tindrem la X Trobada catalana de grups d'homes per la igualtat a Sant Cugat. Els amfitrions en aquest cas seran els companys socis d'Homes Igualitaris que viuen a Sant Cugat i La Floresta.

Cada trobada gira al voltant d'un tema. En aquest cas, el tema triat és XARXES I CURES. Eines de comunicació no violenta per a les xarxes socials. Es tracta de fer una reflexió des d'allò personal sobre com ens cuidem quan ens comuniquem, i especialment si ho fem quan ens comuniquem mitjançant les xarxes socials, on és molt sovint difícil posar-se en el lloc de l'altre, escoltar-se i expressar-se adequadament. I la farem acompanyats per d'Iris Schmidt Koopmann, Formadora en Comunicació No Violenta.

La inscripció és gratuïta i la podeu fer a: homesigualitaris@gmail.com (posant en l'assumpte: "X Trobada").