Jornada d'intercooperació de l'habitatge cooperatiu i comunitari i presentació del Laboratori Territorial de l'Habitatge

Data: 
dijous, 24 octubre, 2019 - 10:00 a 18:30

 

Jornada d'intercooperació de l'habitatge cooperatiu i comunitari i presentació del Laboratori Territorial de l'Habitatge a la sala d'actes de l'ETSAV a Sant Cugat.

Es debatrà sobre el finançament de projectes cooperatius i l'adequació de les convocatòries públiques per realitzar projectes d'habitatge cooperatiu i comunitari. També es presentarà el Laboratori Territorial de l'Habitatge i es realitzaran grups de treball per promoure la intercooperació.

La jornada està organitzada per XES Sant Cugat, l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental i l'Associació 4 Pins, i es desenvoluparà en sessions de matí i tarda: de 10 a 14h i de 16 a 18.30h.

 

Últimes notícies

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.

Dissabte 20 de juliol a les 10h celebrarem una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Després d'una temporada plena d'activitats, toca fer balanç i projectar-nos per la propera temporada.