Trobada oberta de Cal Temerari: 18 de març

El pròxim dissabte 18 de Març a les 11h a Cal Temerari farem una trobada oberta amb tots els membres dels grups de treball i projectes.

L'objectiu és posar-nos al dia de tota l'activitat que duem a terme i repassar el seu funcionament, veure que volem millorar i pensar noves propostes pels nous projectes per Cal Temerari.

Començarem repassant l'actualitat i propostes de cada grup de treball i projecte, veurem números del funcionament econòmic de Cal Temerari i tindrem un espai per proposar i per sumar-se als projectes.

La trobada està oberta a socis/es, colaborador/es i a qualsevol persona que vulgui aportar el seu gra de sorra!

Últimes notícies

Aquí baix us deixem els horaris i l'ordre del dia, amb els punts informatius i els punts de

Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa de presentació de la 3a Mostra de Titelles de Sant Cugat, que tindrà lloc durant els dies 9, 10 i 11 de novembre en diversos escenaris de la ciutat.

Enguany, la Festa de la Tardor reivindica un Sant Cugat que no ens expulsi. Des de Cal Temerari participem d'aquesta nova edició, aportant contingut als debats, proposant activitats que ens facin reflexionar sobre el model de ciutat i...

D'aquí a un mes arriba la 3a Mostra de Titelles de Sant Cugat, organitzada per Cal Ninot i amb la participació activa de Cal Temerari.