Vine al Sant Jordi més temerari!

El 23 d'Abril estarem durant tot el dia a la Plaça d'Octavià

Ens trobarem a la plaça a l'entrada pel carrer Major, amb roses i una interessant selecció de llibres. Tindrem títols adreçats a tres públics diferents: canalla, adolescents i adults.Per la canalla:

Contes sobre la diversitat familiar, les emocions, els rols de gènere; també versions dels més tradicionals amb perspectiva de gènere! A més, us podem explicar què es pot treballar amb cada conte i com fer-ho!Per adolescents:

Títols per treballar problemàtiques d'actualitat. Novel·les gràfiques per acostar el pensament crític, la història i la filosofia a adolescents i joves. Tampoc podien faltar novel·les per adolescents que no reprodueixin estereotips de gènere.Pels adults:

Una selecció d'editorials de pensament crític amb títols d'assaig però també narrativa, història, biografies i poesia. Trobareu textos, tant clàssics com actuals, sobre ecologia, feminisme, habitatge, economia i pensament polític i sobre la situació política actual. Alguns d'ells, d'autors santcugatencs.

Troba ressenyes al Facebook

Últimes notícies

Vine i participa d'una nova organització més participativa


Cal Temerari porta un llarg recorregut des de la seva inauguració ara fa uns 3 anys.Hem acollit i impulsat projectes, hem promogut iniciatives i hem fet molts i molts nous...

Us convidem el pròxim dijous 26 d’abril, a les 17.30h a Cal Temerari a la firma del conveni entre Cal Temerari i LabCoop. Aquest conveni servirà per establir la relació de col·laboració per la promoció de l’Economia Solidaria a Sant Cugat.

El 23 d'Abril estarem durant tot el dia a la Plaça d'Octavià

Ens trobarem a la plaça a l'entrada pel carrer Major, amb roses i una interessant selecció de llibres. Tindrem títols adreçats a tres públics diferents: canalla, adolescents i...

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació: