Vine al Sant Jordi més temerari!

El 23 d'Abril estarem durant tot el dia a la Plaça d'Octavià

Ens trobarem a la plaça a l'entrada pel carrer Major, amb roses i una interessant selecció de llibres. Tindrem títols adreçats a tres públics diferents: canalla, adolescents i adults.Per la canalla:

Contes sobre la diversitat familiar, les emocions, els rols de gènere; també versions dels més tradicionals amb perspectiva de gènere! A més, us podem explicar què es pot treballar amb cada conte i com fer-ho!Per adolescents:

Títols per treballar problemàtiques d'actualitat. Novel·les gràfiques per acostar el pensament crític, la història i la filosofia a adolescents i joves. Tampoc podien faltar novel·les per adolescents que no reprodueixin estereotips de gènere.Pels adults:

Una selecció d'editorials de pensament crític amb títols d'assaig però també narrativa, història, biografies i poesia. Trobareu textos, tant clàssics com actuals, sobre ecologia, feminisme, habitatge, economia i pensament polític i sobre la situació política actual. Alguns d'ells, d'autors santcugatencs.

Troba ressenyes al Facebook

Últimes notícies

Dissabte passat va tenir lloc la Va Assemblea Oberta de Cal Temerari.

Dissabte 19 de gener a les 10h.


A Cal Temerari posem en pràctica la cultura assembleària. Vine i participa en aquest espai de lliure deliberació i presa comuna de decisions!


L'ordre del dia serà el següent:

El 2019 engega amb una bona dosi d'activitat temerària!

El proper dijous 6 de desembre estarem a la Fira de Consum Compromès de Sant Cugat, acompanyant les diverses empreses de proximitat i d'economia social que hi participen.