Vine al Sant Jordi més temerari!

El 23 d'Abril estarem durant tot el dia a la Plaça d'Octavià

Ens trobarem a la plaça a l'entrada pel carrer Major, amb roses i una interessant selecció de llibres. Tindrem títols adreçats a tres públics diferents: canalla, adolescents i adults.Per la canalla:

Contes sobre la diversitat familiar, les emocions, els rols de gènere; també versions dels més tradicionals amb perspectiva de gènere! A més, us podem explicar què es pot treballar amb cada conte i com fer-ho!Per adolescents:

Títols per treballar problemàtiques d'actualitat. Novel·les gràfiques per acostar el pensament crític, la història i la filosofia a adolescents i joves. Tampoc podien faltar novel·les per adolescents que no reprodueixin estereotips de gènere.Pels adults:

Una selecció d'editorials de pensament crític amb títols d'assaig però també narrativa, història, biografies i poesia. Trobareu textos, tant clàssics com actuals, sobre ecologia, feminisme, habitatge, economia i pensament polític i sobre la situació política actual. Alguns d'ells, d'autors santcugatencs.

Troba ressenyes al Facebook

Últimes notícies

Hola  totes!


Tornem a l'activitat després de vacances!

Des de Cal Temerari continuem amb el procés de reorganització i obertura del projecte.

Caviem la ubicació a la sala Pins del Vallès de Cal Temerari

Dissabte 7 de juliol, al Parc de Sant Francesc de Sant Cugat, se cel·lebrarà la VI Diada Internacional del Cooperativisme, aprofitant el Dia Internacional de les Cooperatives.