Vine al Sant Jordi més temerari!

El 23 d'Abril estarem durant tot el dia a la Plaça d'Octavià

Ens trobarem a la plaça a l'entrada pel carrer Major, amb roses i una interessant selecció de llibres. Tindrem títols adreçats a tres públics diferents: canalla, adolescents i adults.Per la canalla:

Contes sobre la diversitat familiar, les emocions, els rols de gènere; també versions dels més tradicionals amb perspectiva de gènere! A més, us podem explicar què es pot treballar amb cada conte i com fer-ho!Per adolescents:

Títols per treballar problemàtiques d'actualitat. Novel·les gràfiques per acostar el pensament crític, la història i la filosofia a adolescents i joves. Tampoc podien faltar novel·les per adolescents que no reprodueixin estereotips de gènere.Pels adults:

Una selecció d'editorials de pensament crític amb títols d'assaig però també narrativa, història, biografies i poesia. Trobareu textos, tant clàssics com actuals, sobre ecologia, feminisme, habitatge, economia i pensament polític i sobre la situació política actual. Alguns d'ells, d'autors santcugatencs.

Troba ressenyes al Facebook

Últimes notícies

El passat dissabte 17 va tenir lloc l'Assemblea Oberta de Cal Temerari. Aquí us deixem una relació dels punts i acords més importants que s'hi van prendre:Aquí baix us deixem els horaris i l'ordre del dia, amb els punts informatius i els punts de

Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa de presentació de la 3a Mostra de Titelles de Sant Cugat, que tindrà lloc durant els dies 9, 10 i 11 de novembre en diversos escenaris de la ciutat.

Enguany, la Festa de la Tardor reivindica un Sant Cugat que no ens expulsi. Des de Cal Temerari participem d'aquesta nova edició, aportant contingut als debats, proposant activitats que ens facin reflexionar sobre el model de ciutat i...