Vine al Quinto de Nadal!

Heu picat Quinto?Aquest any encara no, però ja queda ben poc perquè ho pogueu fer!L’esperat Quinto de Nadal ja té dates i ubicació! Així que apunteu-vos-ho bé, que teniu una cita amb nosaltres els dies 23, 25, 26, 27 i 28 de desembre, a l’Envelat de Sant Cugat que s’ubicarà al Parc Ramon Barnils. Sí, ho heu llegit bé: cinc dies de Quinto!L’activitat es farà des de les 19h del vespre fins a les 02.00h en vigílies de festius i fins la 01.00h els dies laborables (incloent el dia 23, que coincideix amb la inauguració de l’Envelat).No us ho perdeu que aquest any vindrà carregat de sorpreses!Us hi esperem a totxs!

Últimes notícies

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació:

imecres 20 d'abril a les 19h a Cal Temerari per obrir debat sobre les finalitats del projecte i incorporar noves famílies i professionals que vulguin participar del dia a dia del projecte.

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.


 

Cal Temerari engega un Cicle d’agroecologia per promoure la reflexió entorn un consum que contempli la sostenibilitat ecològica i social del que mengem.