SEREM A LA FIRA DE CONSUM COMPROMÈS!

El proper dijous 6 de desembre estarem a la Fira de Consum Compromès de Sant Cugat, acompanyant les diverses empreses de proximitat i d'economia social que hi participen.

La Fira està destinada a conscienciar la ciutadania de la importància d'un canvi de model econòmic i del foment del consum responsable i ètic.

A Cal Temerari apostem per construir projectes reals i volem col·laborar amb les iniciatives transformadores. Per això farem paradeta a la Fira i explicarem el nostre projecte.La Fira tindrà lloc dijous 6 de desembre, entre les 10 i les 20h, al Pav2 de la Rambla del Celler. Vine, participa i sigues part de l'alternativa!

Últimes notícies

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari. Aquí us en oferim un resum dels punts més destacats:

Et convidem, un cop més, a participar en l'Assemblea Oberta de Cal Temerari, que tindrà lloc dissabte 16 de març a les 10h. Seguim construint l'alternativa al model de ciutat, repartint tasques, fent propostes i prenent decisions col·lectives. ...

Dissabte passat va tenir lloc la Va Assemblea Oberta de Cal Temerari.

Dissabte 19 de gener a les 10h.


A Cal Temerari posem en pràctica la cultura assembleària. Vine i participa en aquest espai de lliure deliberació i presa comuna de decisions!


L'ordre del dia serà el següent: