SEREM A LA FIRA DE CONSUM COMPROMÈS!

El proper dijous 6 de desembre estarem a la Fira de Consum Compromès de Sant Cugat, acompanyant les diverses empreses de proximitat i d'economia social que hi participen.

La Fira està destinada a conscienciar la ciutadania de la importància d'un canvi de model econòmic i del foment del consum responsable i ètic.

A Cal Temerari apostem per construir projectes reals i volem col·laborar amb les iniciatives transformadores. Per això farem paradeta a la Fira i explicarem el nostre projecte.La Fira tindrà lloc dijous 6 de desembre, entre les 10 i les 20h, al Pav2 de la Rambla del Celler. Vine, participa i sigues part de l'alternativa!

Últimes notícies

Es realitzarà en sessions setmanals, cada una de dues hores seguint el calendari del curs escolar (octubre-juny). Els dilluns de 20:00h a 22:00h a Cal Temerari.


INSCRIU-TE A: https://tuit.cat/xfyJA ...

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.