Segona edició de l'Escola d'Hivern

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació:Què és l’escola d’hivern de Cal Temerari?

L’escola d’hivern és un espai de trobada per als moviments i activistes socials de la ciutat per aprendre, reflexionar i discutir conjuntament. Obert a totes les persones que tinguin interès en instruir-se i debatre sobre les temàtiques que s’hi desenvolupen.

Com funcionarà?

En aquesta Segona Edició de l’Escola, l'activitat estarà centrada en la formació personal dels i les participants a través, exclusivament, de 3 tallers dinàmics i participatius.

  • Comunicació política, oratòria i discurs: el com argumentar les pròpies postures, el com donar força al contingut en un discurs, o el com fer declaracions a mitjans de comunicació són elements importants a treballar per a tenir una bona comunicació política. En aquest taller aprendrem i practicarem el com comunicar-nos oralment i verbalment en diversos contextos, i treballarem algunes de les eines que podem fer servir per a millorar tant la forma com el contingut dels nostres discursos.
  • Gestió i producció cultural: organitzar activitats al carrer o en espais tancats forma part del dia a dia d'entitats i moviments socials. Què cal fer perquè tot funcioni? En aquest taller aprendrem a planificar qualsevol acte públic, les eines que tenim de gestió i previsió d'imprevistos, així com aquelles qüestions tècniques imprescindibles per a poder coordinar totes les tasques d’un esdeveniment.
  • Disseny i producció visual: Fer arribar la informació de les nostres convocatòries tot sovint requereix d’elements gràfics i visuals que en reforcin l’impacte i ens distingeixin enmig de la saturació d'informació en què vivim. En aquest taller veurem les eines principals per elaborar continguts gràfics: per exemple, com combinar colors o composar un cartell, com donar importància a un contingut o un altre, o com fer que s'indentifiqui amb la nostra imatge. Treballarem tant en termes teòrics com pràctics amb programes de disseny.

Els 3 tallers es realitzaran tant al matí com a la tarda i tindran una durada de 3h. D'aquesta manera, cada participant podrà triar dos dels tres tallers. L'activitat seguirà el següent horari:

  • 9h: Arribada i esmorzar
  • 10h: Primer taller (a escollir)
  • 13h: Dinar de germanor
  • 15h: Segon taller (a escollir)
  • 18h: Final de la jornada

A on i quan serà?

L’Escola d’Hivern es desenvoluparà a Cal Temerari el pròxim dissabte 24 de febrer.

Inscripcions

Podeu fer les vostres inscripcions a: http://caltemerari.cat/inscripcions-escola-dhivern-2018

El preu d'inscripció és de 8€ (inclou l’esmorzar i el dinar). Un cop omplert el formulari, us enviarem un correu explicant què cal fer per abonar la quantitat.

Dubtes? Vols saber més?

No ho dubtis i escriu-nos a contacte@caltemerari.cat o posa’t en contacte amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials.

 

Últimes notícies

Dissabte 20 de juliol a les 10h celebrarem una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Després d'una temporada plena d'activitats, toca fer balanç i projectar-nos per la propera temporada.Com cada any, el nostre equipament cultural és un lloc clau per l'organització d'una Festa Major lliure de tòpics, mites i agressions de gènere...

Vine a la Festa dels 4 anys de Cal Temerari al Parc de Can Vernet!!!

Aquest dissabte 18 de maig, a les 10h, tindrà lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari.