Segona edició de l'Escola d'Hivern

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació:Què és l’escola d’hivern de Cal Temerari?

L’escola d’hivern és un espai de trobada per als moviments i activistes socials de la ciutat per aprendre, reflexionar i discutir conjuntament. Obert a totes les persones que tinguin interès en instruir-se i debatre sobre les temàtiques que s’hi desenvolupen.

Com funcionarà?

En aquesta Segona Edició de l’Escola, l'activitat estarà centrada en la formació personal dels i les participants a través, exclusivament, de 3 tallers dinàmics i participatius.

  • Comunicació política, oratòria i discurs: el com argumentar les pròpies postures, el com donar força al contingut en un discurs, o el com fer declaracions a mitjans de comunicació són elements importants a treballar per a tenir una bona comunicació política. En aquest taller aprendrem i practicarem el com comunicar-nos oralment i verbalment en diversos contextos, i treballarem algunes de les eines que podem fer servir per a millorar tant la forma com el contingut dels nostres discursos.
  • Gestió i producció cultural: organitzar activitats al carrer o en espais tancats forma part del dia a dia d'entitats i moviments socials. Què cal fer perquè tot funcioni? En aquest taller aprendrem a planificar qualsevol acte públic, les eines que tenim de gestió i previsió d'imprevistos, així com aquelles qüestions tècniques imprescindibles per a poder coordinar totes les tasques d’un esdeveniment.
  • Disseny i producció visual: Fer arribar la informació de les nostres convocatòries tot sovint requereix d’elements gràfics i visuals que en reforcin l’impacte i ens distingeixin enmig de la saturació d'informació en què vivim. En aquest taller veurem les eines principals per elaborar continguts gràfics: per exemple, com combinar colors o composar un cartell, com donar importància a un contingut o un altre, o com fer que s'indentifiqui amb la nostra imatge. Treballarem tant en termes teòrics com pràctics amb programes de disseny.

Els 3 tallers es realitzaran tant al matí com a la tarda i tindran una durada de 3h. D'aquesta manera, cada participant podrà triar dos dels tres tallers. L'activitat seguirà el següent horari:

  • 9h: Arribada i esmorzar
  • 10h: Primer taller (a escollir)
  • 13h: Dinar de germanor
  • 15h: Segon taller (a escollir)
  • 18h: Final de la jornada

A on i quan serà?

L’Escola d’Hivern es desenvoluparà a Cal Temerari el pròxim dissabte 24 de febrer.

Inscripcions

Podeu fer les vostres inscripcions a: http://caltemerari.cat/inscripcions-escola-dhivern-2018

El preu d'inscripció és de 8€ (inclou l’esmorzar i el dinar). Un cop omplert el formulari, us enviarem un correu explicant què cal fer per abonar la quantitat.

Dubtes? Vols saber més?

No ho dubtis i escriu-nos a contacte@caltemerari.cat o posa’t en contacte amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials.

 

Últimes notícies

El passat dissabte 17 va tenir lloc l'Assemblea Oberta de Cal Temerari. Aquí us deixem una relació dels punts i acords més importants que s'hi van prendre:Aquí baix us deixem els horaris i l'ordre del dia, amb els punts informatius i els punts de

Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa de presentació de la 3a Mostra de Titelles de Sant Cugat, que tindrà lloc durant els dies 9, 10 i 11 de novembre en diversos escenaris de la ciutat.

Enguany, la Festa de la Tardor reivindica un Sant Cugat que no ens expulsi. Des de Cal Temerari participem d'aquesta nova edició, aportant contingut als debats, proposant activitats que ens facin reflexionar sobre el model de ciutat i...