RESUM ASSEMBLEA OBERTA 16 DE MARÇ

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari. Aquí us en oferim un resum dels punts més destacats:

  • Identitat temerària. Un tema complex com la identitat de Cal Temerari es va abordar des de diversos punts de vista: en primer lloc, la visibilització del nostre equipament cultural a l'escenari de la ciutat. En segon lloc, la creació d'identitat de portes endins, mitjançant el treball i la conscienciació amb els col·lectius que formen part de Cal Temerari. Les propostes que van sorgir en relació a aquest tema van sorgir d'una dinàmica de grup, a proposta de la Comissió de Dinamització. Totes i tots els assistents vam crear diverses propostes que es van acabar agrupant en dos grans conjunts: des d'organitzar jornades públiques amb concerts, dinars popular i xerrades per fer visible el nostre espai fins a fer difusió dins del nostre equipament, mitjançant activitats com xerrades i tallers.
  • El treball amb els col·lectius és un valor en ell mateix. El Grup de Treball de col·lectius segueix treballant per augmentar la consciència dels mateixos al Temerari i poder fer que hi col·laborin amb més intensitat i il·lusió en el nostre projecte.
  • De fa gairebé un any que Cal Temerari està en ple procés d'obertura, i això ha portat a un bon grapat de gent nova a formar part del projecte. Considerem important, tot i que no urgent, fer un seguiment de com aquesta obertura ha modificat positivament Cal Temerari.
  • Quan arribi el moment es necessitaran mans i cors per fer efectiva una Jornada de Manteniment del nostre espai. Us avisarem amb temps, però serà interessant com a espai i temps per conèixe'ns i col·laborar!

L'Assemblea Oberta de Cal Temerari és un espai on deliberem, debatem, i prenem les decisions de forma democràtica i col·lectiva. És on posem en pràctica la nostra cultura organitzativa, i tothom hi té cabuda!

Si vols participar-hi, apunta't la data de la propera Assemblea Oberta:

Dissabte 18 de maig a les 10h.

 

No hi faltis!

Seguim regant la llavor temerària!

 

 

 

Últimes notícies

Dissabte 20 de juliol a les 10h celebrarem una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Després d'una temporada plena d'activitats, toca fer balanç i projectar-nos per la propera temporada.Com cada any, el nostre equipament cultural és un lloc clau per l'organització d'una Festa Major lliure de tòpics, mites i agressions de gènere...

Vine a la Festa dels 4 anys de Cal Temerari al Parc de Can Vernet!!!

Aquest dissabte 18 de maig, a les 10h, tindrà lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari.