Festa de la Tardor. Per un Sant Cugat que no ens expulsi!

Enguany, la Festa de la Tardor reivindica un Sant Cugat que no ens expulsi. Des de Cal Temerari participem d'aquesta nova edició, aportant contingut als debats, proposant activitats que ens facin reflexionar sobre el model de ciutat i visibilitzant alternatives reals a Sant Cugat.

 

Del 24 al 28 d'octubre.

Podreu participar de les següents activitats:

Dimecres 24, 19:30h. Casal de Torreblanca (Sala Noble): Taula rodona - Model de ciutat: Habitatge i carestia.

Dissabte 27, 10:30h - 12:30h. Pl. Octavià: Activitat familiar - Construïm la nostra ciutat (taller de manualitats i reflexió) + espai de contes.

Diumenge 28, de 10h a 14h. Pl. Octavià: Fira d'entitats - Paradeta de Cal Temerari: Alternatives reals a Sant Cugat.

Últimes notícies

El passat dissabte 17 va tenir lloc l'Assemblea Oberta de Cal Temerari. Aquí us deixem una relació dels punts i acords més importants que s'hi van prendre:Aquí baix us deixem els horaris i l'ordre del dia, amb els punts informatius i els punts de

Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa de presentació de la 3a Mostra de Titelles de Sant Cugat, que tindrà lloc durant els dies 9, 10 i 11 de novembre en diversos escenaris de la ciutat.

Enguany, la Festa de la Tardor reivindica un Sant Cugat que no ens expulsi. Des de Cal Temerari participem d'aquesta nova edició, aportant contingut als debats, proposant activitats que ens facin reflexionar sobre el model de ciutat i...