Fes-te teu el temerari!

Vine i participa d'una nova organització més participativa

Cal Temerari porta un llarg recorregut des de la seva inauguració ara fa uns 3 anys. Hem acollit i impulsat projectes, hem promogut iniciatives i hem fet molts i molts nous companys i companyes de viatge. I el més important és que hem pogut mantenir el projecte viu gràcies a tots i totes vosaltres que econòmicament el sosteniu i que d’una manera o una altra aporteu el vostre gra de sorra perquè aquest espai tant necessari sigui possible.Cal Temerari sempre ha sigut vostre i de tots els projectes que l’omplen de vida. Quan va començar, el dia a dia el portava una assemblea que havia estat l’encarregada del llançament del projecte: finançament, obres, comunicació, burocràcia... I des d’aleshores hem seguit funcionant amb aquesta coordinació sumant-hi comissions per projectes i actes en les que heu participat tanta i tanta gent. Però sempre coordinat per aquesta petita assemblea.No han faltat en aquestes tres anys de Cal Temerari projectes, idees i ganes de treballar per una societat més humana i més justa, i aquesta llista ho demostra: consum ecològic amb Can Tria i el grup de consum La Civada, les nits temàtiques de la Universitat Internacional de la Pau i les campanyes d'Objecció Fiscal, l'hort La Rabassa, col·lectius polítics com Hora Bruixa i Dissidencia Sònica, grups de lectura i d'estudi com el d'ecologia política, el grup de criança conscient Famílies en Xarxa, el naixement del Grup d'Estalvi de Sant Cugat, els Ateneus Cooperatius, l'incovadora d'economia social SincroCoop acompanyant desenes de projectes, i un llarg etcètera.Dia rere dia, està més clar que Cal Temerari ja s’ha fet gran per seguir funcionant amb un petit grup de coordinació, i ara ha arribat l’hora de reinventar-nos de dalt a baix! És hora de reorganitzar-nos i que projectes, col·lectius i socis i sòcies prenguin les regnes de la coordinació i del futur del projecte del Temerari!El proper 19 de maig a les 10:30 ens trobem tots i totes una assemblea oberta per començar a fer junts aquest nou camí.Aquesta trobada pot ser la primera de moltes trobades periòdiques, per compartir una visió conjunta de Cal Temerari, coordinar tot el que fem i pensar noves idees, projectes i actes per impulsar. És una trobada per implicar-se i poder contribuir en el funcionament del dia a dia de Cal Temerari, més enllà de cada un dels nostres projectes. Fem el Temerari entre tots i totes per fer més i millors temeritats!

Últimes notícies

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari. Aquí us en oferim un resum dels punts més destacats:

Et convidem, un cop més, a participar en l'Assemblea Oberta de Cal Temerari, que tindrà lloc dissabte 16 de març a les 10h. Seguim construint l'alternativa al model de ciutat, repartint tasques, fent propostes i prenent decisions col·lectives. ...

Dissabte passat va tenir lloc la Va Assemblea Oberta de Cal Temerari.

Dissabte 19 de gener a les 10h.


A Cal Temerari posem en pràctica la cultura assembleària. Vine i participa en aquest espai de lliure deliberació i presa comuna de decisions!


L'ordre del dia serà el següent: