Engeguem el SincroCoop: el viver de l'Economia Social de Sant Cugat

Engeguem el SincroCoop, el projecte de viver per empreses i projectes de l'economia social i solidària. El projecte està ubicat en tot el pis de dalt de Cal Temerari i compta amb espai de treball tipus oficina tant en modelitat despatx com co-treball, així com serveis com internet, copisteria, cuina, sala de reunions, projecció dels projectes, etc.

Enfocat a potenciar projectes en les fases de pre-emprenadoria i microemprenadoria comptem també amb un servei d'assessorament i acompanyament als projectes que acollim per facilitar el seu creixement i consolidació. Aquest acompanyament es dona en molts àmbits, des del estratègic i empreserial, fins al finencer o el comunicatiu.

Trobeu tota la informació del projecte a l'apartat del SincroCoop del web!

Últimes notícies

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació:

imecres 20 d'abril a les 19h a Cal Temerari per obrir debat sobre les finalitats del projecte i incorporar noves famílies i professionals que vulguin participar del dia a dia del projecte.

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.


 

Cal Temerari engega un Cicle d’agroecologia per promoure la reflexió entorn un consum que contempli la sostenibilitat ecològica i social del que mengem.