Engega el Grup d'estalvi local a Sant Cugat

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.

 

Aquesta iniciativa, arrelada a la societat francesa pel finançament de projectes socials, consisteix en un grup de gent que posa en comú petites quantitats de diners de forma periòdica fins acumular entre 2.500 i 5.000 euros, que es destinen a finançar i assessorar projectes del territori, escollits pels membres del grup, sota criteris de proximitat i impacte social.

 

L'aposta de l'Ajuntament pel cooperativisme i l'emprenedoria, la capacitat adquisitiva dels santcugatencs i la musculatura del teixit social i empresarial de la ciutat, fan de Sant Cugat una ciutat amb molt potencial per un projecte d'aquestes característiques.

 

L'arrencada tindrà lloc el proper divendres 16 de juny a les 18.30h a Cal Temerari, on s'hi reuniran referents en el cooperativisme i moviment associatiu locals per definir els criteris de funcionament.

 

Comparteix l'esdeveniment al Facebook!

 

 

Últimes notícies

Hola  totes!


Tornem a l'activitat després de vacances!

Des de Cal Temerari continuem amb el procés de reorganització i obertura del projecte.

Caviem la ubicació a la sala Pins del Vallès de Cal Temerari

Dissabte 7 de juliol, al Parc de Sant Francesc de Sant Cugat, se cel·lebrarà la VI Diada Internacional del Cooperativisme, aprofitant el Dia Internacional de les Cooperatives.