Engega el Grup d'estalvi local a Sant Cugat

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.

 

Aquesta iniciativa, arrelada a la societat francesa pel finançament de projectes socials, consisteix en un grup de gent que posa en comú petites quantitats de diners de forma periòdica fins acumular entre 2.500 i 5.000 euros, que es destinen a finançar i assessorar projectes del territori, escollits pels membres del grup, sota criteris de proximitat i impacte social.

 

L'aposta de l'Ajuntament pel cooperativisme i l'emprenedoria, la capacitat adquisitiva dels santcugatencs i la musculatura del teixit social i empresarial de la ciutat, fan de Sant Cugat una ciutat amb molt potencial per un projecte d'aquestes característiques.

 

L'arrencada tindrà lloc el proper divendres 16 de juny a les 18.30h a Cal Temerari, on s'hi reuniran referents en el cooperativisme i moviment associatiu locals per definir els criteris de funcionament.

 

Comparteix l'esdeveniment al Facebook!

 

 

Últimes notícies

Dissabte passat va tenir lloc la Va Assemblea Oberta de Cal Temerari.

Dissabte 19 de gener a les 10h.


A Cal Temerari posem en pràctica la cultura assembleària. Vine i participa en aquest espai de lliure deliberació i presa comuna de decisions!


L'ordre del dia serà el següent:

El 2019 engega amb una bona dosi d'activitat temerària!

El proper dijous 6 de desembre estarem a la Fira de Consum Compromès de Sant Cugat, acompanyant les diverses empreses de proximitat i d'economia social que hi participen.