CURS DE PARENTALITAT POSITIVA A CAL TEMERARI

Del 17 de gener fins al 21 de febrer de 2019 tindrà lloc el curs de Parentalitat Positiva organitzat per Cal Temerari i Actua. Les professores Eulàlia León i Mònica Marquès ens oferiran un acompanyament familiar al llarg d'una sèrie de sessions, on tractaran les temàtiques específiques que trobareu detallades en l'enllaç que us deixem aquí baix.

L'objectiu del curs és ajudar a les famílies a exposar i reflexionar sobre les pors i les angoixes que s'esdevenen amb els canvis que porten a l'adolescència. El curs està pensat com un conjunt d'eines d'adaptació a l'evolució familiar per a mares. L'objectiu és orientar les famílies per a que trobin les solucions més adequades al seu context.

Data de la primera Sessió: 17 de gener de 2019, a les 19h a Cal Temerari.

Les sessions duraran fins al 21 de febrer.Més informació sobre els continguts de cada sessió: http://caltemerari.cat/activitat/parentalitat-positiva

Construïm l'alternativa en tots els àmbits de la vida, i la família n'és un d'important.

Famílies, animeu-vos a participar per aprendre i fer aprendre!

Últimes notícies

Aquest dissabte 18 de maig, a les 10h, tindrà lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari.

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari. Aquí us en oferim un resum dels punts més destacats:

Et convidem, un cop més, a participar en l'Assemblea Oberta de Cal Temerari, que tindrà lloc dissabte 16 de març a les 10h. Seguim construint l'alternativa al model de ciutat, repartint tasques, fent propostes i prenent decisions col·lectives. ...

Dissabte passat va tenir lloc la Va Assemblea Oberta de Cal Temerari.