CURS DE PARENTALITAT POSITIVA A CAL TEMERARI

Del 17 de gener fins al 21 de febrer de 2019 tindrà lloc el curs de Parentalitat Positiva organitzat per Cal Temerari i Actua. Les professores Eulàlia León i Mònica Marquès ens oferiran un acompanyament familiar al llarg d'una sèrie de sessions, on tractaran les temàtiques específiques que trobareu detallades en l'enllaç que us deixem aquí baix.

L'objectiu del curs és ajudar a les famílies a exposar i reflexionar sobre les pors i les angoixes que s'esdevenen amb els canvis que porten a l'adolescència. El curs està pensat com un conjunt d'eines d'adaptació a l'evolució familiar per a mares. L'objectiu és orientar les famílies per a que trobin les solucions més adequades al seu context.

Data de la primera Sessió: 17 de gener de 2019, a les 19h a Cal Temerari.

Les sessions duraran fins al 21 de febrer.Més informació sobre els continguts de cada sessió: http://caltemerari.cat/activitat/parentalitat-positiva

Construïm l'alternativa en tots els àmbits de la vida, i la família n'és un d'important.

Famílies, animeu-vos a participar per aprendre i fer aprendre!

Últimes notícies

El proper dijous 6 de desembre estarem a la Fira de Consum Compromès de Sant Cugat, acompanyant les diverses empreses de proximitat i d'economia social que hi participen.

Del 17 de gener fins al 21 de febrer de 2019 tindrà lloc el curs de Parentalitat Positiva organitzat per Cal Temerari i Actua.

El passat dissabte 17 va tenir lloc l'Assemblea Oberta de Cal Temerari. Aquí us deixem una relació dels punts i acords més importants que s'hi van prendre:Aquí baix us deixem els horaris i l'ordre del dia, amb els punts informatius i els punts de