Cal Temerari i LabCoop firmen un conveni per impulsar l'Economia Social des de la base

Us convidem el pròxim dijous 26 d’abril, a les 17.30h a Cal Temerari a la firma del conveni entre Cal Temerari i LabCoop. Aquest conveni servirà per establir la relació de col·laboració per la promoció de l’Economia Solidaria a Sant Cugat.

El Labcoop és una cooperativa de segon grau i sense ànim de lucre dedicada a impulsar projectes d’emprenedoria social cooperativa, és a dir, projectes que volen transformar la realitat social, econòmica, política, cultural i ambiental.

Labcoop acull, forma i acompanya projectes innovadors que tenen l’objectiu de resoldre necessitats de treball, consum, finançament, habitatge, etc., i que es gestionen de manera col·lectiva i democràtica.

LabCoop forma part de ECOS grup cooperatiu i gestiona els seu espai de coworking. Ecos grup cooperatiu és un dels pioners i referents en la promoció de  l’Economia Solidaria a Catalunya, fent, com a Cal Temerari un espai físic de treball i trobada.  Acull projectes com l’observatori DESC, la banca ètica FIARE, el mitjà de comunicació Crític, la corredoria d’assegurances ARÇ i Sostre cívic, entre d'altres.

La firma d’aquest conveni és un pas significatiu del cicle començat, d’ampliació en xarxa, dels serveis del projecte SincroCoop de Cal Temerari, que ja compta amb col·laboració estable amb els Ateneus Cooperatius del Vallès, el Grup d’Estalvi de Sant Cugat i la cooperativa Coopmunitat.

En l’acte de presentació explicarem els detalls d’aquest nou conveni i repassarem les últimes novetats del projecte SincroCoop d’impuls de l’economia social.

 

Últimes notícies

El passat dissabte 17 va tenir lloc l'Assemblea Oberta de Cal Temerari. Aquí us deixem una relació dels punts i acords més importants que s'hi van prendre:Aquí baix us deixem els horaris i l'ordre del dia, amb els punts informatius i els punts de

Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa de presentació de la 3a Mostra de Titelles de Sant Cugat, que tindrà lloc durant els dies 9, 10 i 11 de novembre en diversos escenaris de la ciutat.

Enguany, la Festa de la Tardor reivindica un Sant Cugat que no ens expulsi. Des de Cal Temerari participem d'aquesta nova edició, aportant contingut als debats, proposant activitats que ens facin reflexionar sobre el model de ciutat i...