Cal Temerari i LabCoop firmen un conveni per impulsar l'Economia Social des de la base

Us convidem el pròxim dijous 26 d’abril, a les 17.30h a Cal Temerari a la firma del conveni entre Cal Temerari i LabCoop. Aquest conveni servirà per establir la relació de col·laboració per la promoció de l’Economia Solidaria a Sant Cugat.

El Labcoop és una cooperativa de segon grau i sense ànim de lucre dedicada a impulsar projectes d’emprenedoria social cooperativa, és a dir, projectes que volen transformar la realitat social, econòmica, política, cultural i ambiental.

Labcoop acull, forma i acompanya projectes innovadors que tenen l’objectiu de resoldre necessitats de treball, consum, finançament, habitatge, etc., i que es gestionen de manera col·lectiva i democràtica.

LabCoop forma part de ECOS grup cooperatiu i gestiona els seu espai de coworking. Ecos grup cooperatiu és un dels pioners i referents en la promoció de  l’Economia Solidaria a Catalunya, fent, com a Cal Temerari un espai físic de treball i trobada.  Acull projectes com l’observatori DESC, la banca ètica FIARE, el mitjà de comunicació Crític, la corredoria d’assegurances ARÇ i Sostre cívic, entre d'altres.

La firma d’aquest conveni és un pas significatiu del cicle començat, d’ampliació en xarxa, dels serveis del projecte SincroCoop de Cal Temerari, que ja compta amb col·laboració estable amb els Ateneus Cooperatius del Vallès, el Grup d’Estalvi de Sant Cugat i la cooperativa Coopmunitat.

En l’acte de presentació explicarem els detalls d’aquest nou conveni i repassarem les últimes novetats del projecte SincroCoop d’impuls de l’economia social.

 

Últimes notícies

Vine i participa d'una nova organització més participativa


Cal Temerari porta un llarg recorregut des de la seva inauguració ara fa uns 3 anys.Hem acollit i impulsat projectes, hem promogut iniciatives i hem fet molts i molts nous...

Us convidem el pròxim dijous 26 d’abril, a les 17.30h a Cal Temerari a la firma del conveni entre Cal Temerari i LabCoop. Aquest conveni servirà per establir la relació de col·laboració per la promoció de l’Economia Solidaria a Sant Cugat.

El 23 d'Abril estarem durant tot el dia a la Plaça d'Octavià

Ens trobarem a la plaça a l'entrada pel carrer Major, amb roses i una interessant selecció de llibres. Tindrem títols adreçats a tres públics diferents: canalla, adolescents i...

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació: