Cal Temerari i LabCoop firmen un conveni per impulsar l'Economia Social des de la base

Us convidem el pròxim dijous 26 d’abril, a les 17.30h a Cal Temerari a la firma del conveni entre Cal Temerari i LabCoop. Aquest conveni servirà per establir la relació de col·laboració per la promoció de l’Economia Solidaria a Sant Cugat.

El Labcoop és una cooperativa de segon grau i sense ànim de lucre dedicada a impulsar projectes d’emprenedoria social cooperativa, és a dir, projectes que volen transformar la realitat social, econòmica, política, cultural i ambiental.

Labcoop acull, forma i acompanya projectes innovadors que tenen l’objectiu de resoldre necessitats de treball, consum, finançament, habitatge, etc., i que es gestionen de manera col·lectiva i democràtica.

LabCoop forma part de ECOS grup cooperatiu i gestiona els seu espai de coworking. Ecos grup cooperatiu és un dels pioners i referents en la promoció de  l’Economia Solidaria a Catalunya, fent, com a Cal Temerari un espai físic de treball i trobada.  Acull projectes com l’observatori DESC, la banca ètica FIARE, el mitjà de comunicació Crític, la corredoria d’assegurances ARÇ i Sostre cívic, entre d'altres.

La firma d’aquest conveni és un pas significatiu del cicle començat, d’ampliació en xarxa, dels serveis del projecte SincroCoop de Cal Temerari, que ja compta amb col·laboració estable amb els Ateneus Cooperatius del Vallès, el Grup d’Estalvi de Sant Cugat i la cooperativa Coopmunitat.

En l’acte de presentació explicarem els detalls d’aquest nou conveni i repassarem les últimes novetats del projecte SincroCoop d’impuls de l’economia social.

 

Últimes notícies

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari. Aquí us en oferim un resum dels punts més destacats:

Et convidem, un cop més, a participar en l'Assemblea Oberta de Cal Temerari, que tindrà lloc dissabte 16 de març a les 10h. Seguim construint l'alternativa al model de ciutat, repartint tasques, fent propostes i prenent decisions col·lectives. ...

Dissabte passat va tenir lloc la Va Assemblea Oberta de Cal Temerari.

Dissabte 19 de gener a les 10h.


A Cal Temerari posem en pràctica la cultura assembleària. Vine i participa en aquest espai de lliure deliberació i presa comuna de decisions!


L'ordre del dia serà el següent: