Cal Temerari engega programació familiar quinzenal

Cal Temerari engega programació familiar quinzenal

S'oferiràn propostes per a infants i debats per a pares i maresfamilies en xarxaAquest mes de febrer, Cal Temerari posa en marxa un espai de criança conscient, 'Famílies en xarxa', per promoure el debat i suport mutu entre famílies. S'hi faran propostes dos dissabtes al mes per a infants i xerrades periòdicament per a pares i mares. 


La programació és per a nens i nenes de més de 4 anys i es financia amb taquilla inversa, els assistents pagaran el que considerin per la proposta que han vist.

 

CONTES QUE EMOCIONEN

El primer dissabte de cada mes a les 17.30h la contacontes Magalí Roca s'endinsarà a les emocions a través dels àlbums il·lustrats de l'Anna Llenas. Les sessions inclouran l'explicació del conte i un taller per a treballar les emocions en família. El primer trimestre es farà els dissabtes 4 de febrer, 4 de març i 1 d'abril.
 

JUGUEM JUNTS!

El tercer dissabte de cada mes a les 17.30h es farà un espai de joc lliure dinamitzat. El primer trimestre l'empresa Lu2 promourà els jocs de grup com a forma d'aprenentatge. El primer trimestre es farà el dissabte 18 de març.


Més enllà de les activitats periòdiques que es faran dins de Cal Temerari, la calçotada popular inclourà una activitat familiar al matí:
 
18 de febrer a les 11.30h al parc de Can Vernet
ANIMACIÓ INFANTIL AMB JORDI TONIETTI.


En quant a les propostes per a pares i mares, el primer trimestre se centrerà en l'elecció d'escola amb una xerrada:

 
Dijous 16 de març a les 18.45h
ESCOLLIM ESCOLA - propostes pedagògiques a Sant Cugat i rodalies.
Eines i reflexions per escollir escola amb tranquilitat.
 
Dinamitzat per:
- Tatiana Fernàndez, mestra d'infantil i Waldorf, assessora de criança.
- Aloma Valladares, mestra d'Educació Infantil, especialista en 0-3 i en intervenció educativa en l'àmbit familiar
 


 

Últimes notícies

El passat dissabte 17 va tenir lloc l'Assemblea Oberta de Cal Temerari. Al llarg de tres hores vam tractar punts molt diversos i vam arribar a una sèrie d'acords. Aquí us deixem una relació dels punts i acords més importants que s'hi van prendre...

Aquí baix us deixem els horaris i l'ordre del dia, amb els punts informatius i els punts de

Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa de presentació de la 3a Mostra de Titelles de Sant Cugat, que tindrà lloc durant els dies 9, 10 i 11 de novembre en diversos escenaris de la ciutat.

Enguany, la Festa de la Tardor reivindica un Sant Cugat que no ens expulsi. Des de Cal Temerari participem d'aquesta nova edició, aportant contingut als debats, proposant activitats que ens facin reflexionar sobre el model de ciutat i...