Cal Temerari engega programació familiar quinzenal

Cal Temerari engega programació familiar quinzenal

S'oferiràn propostes per a infants i debats per a pares i maresfamilies en xarxaAquest mes de febrer, Cal Temerari posa en marxa un espai de criança conscient, 'Famílies en xarxa', per promoure el debat i suport mutu entre famílies. S'hi faran propostes dos dissabtes al mes per a infants i xerrades periòdicament per a pares i mares. 


La programació és per a nens i nenes de més de 4 anys i es financia amb taquilla inversa, els assistents pagaran el que considerin per la proposta que han vist.

 

CONTES QUE EMOCIONEN

El primer dissabte de cada mes a les 17.30h la contacontes Magalí Roca s'endinsarà a les emocions a través dels àlbums il·lustrats de l'Anna Llenas. Les sessions inclouran l'explicació del conte i un taller per a treballar les emocions en família. El primer trimestre es farà els dissabtes 4 de febrer, 4 de març i 1 d'abril.
 

JUGUEM JUNTS!

El tercer dissabte de cada mes a les 17.30h es farà un espai de joc lliure dinamitzat. El primer trimestre l'empresa Lu2 promourà els jocs de grup com a forma d'aprenentatge. El primer trimestre es farà el dissabte 18 de març.


Més enllà de les activitats periòdiques que es faran dins de Cal Temerari, la calçotada popular inclourà una activitat familiar al matí:
 
18 de febrer a les 11.30h al parc de Can Vernet
ANIMACIÓ INFANTIL AMB JORDI TONIETTI.


En quant a les propostes per a pares i mares, el primer trimestre se centrerà en l'elecció d'escola amb una xerrada:

 
Dijous 16 de març a les 18.45h
ESCOLLIM ESCOLA - propostes pedagògiques a Sant Cugat i rodalies.
Eines i reflexions per escollir escola amb tranquilitat.
 
Dinamitzat per:
- Tatiana Fernàndez, mestra d'infantil i Waldorf, assessora de criança.
- Aloma Valladares, mestra d'Educació Infantil, especialista en 0-3 i en intervenció educativa en l'àmbit familiar
 


 

Últimes notícies

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació:

imecres 20 d'abril a les 19h a Cal Temerari per obrir debat sobre les finalitats del projecte i incorporar noves famílies i professionals que vulguin participar del dia a dia del projecte.

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.


 

Cal Temerari engega un Cicle d’agroecologia per promoure la reflexió entorn un consum que contempli la sostenibilitat ecològica i social del que mengem.