Cal Temerari engega programació familiar quinzenal

Cal Temerari engega programació familiar quinzenal

S'oferiràn propostes per a infants i debats per a pares i maresfamilies en xarxaAquest mes de febrer, Cal Temerari posa en marxa un espai de criança conscient, 'Famílies en xarxa', per promoure el debat i suport mutu entre famílies. S'hi faran propostes dos dissabtes al mes per a infants i xerrades periòdicament per a pares i mares. 


La programació és per a nens i nenes de més de 4 anys i es financia amb taquilla inversa, els assistents pagaran el que considerin per la proposta que han vist.

 

CONTES QUE EMOCIONEN

El primer dissabte de cada mes a les 17.30h la contacontes Magalí Roca s'endinsarà a les emocions a través dels àlbums il·lustrats de l'Anna Llenas. Les sessions inclouran l'explicació del conte i un taller per a treballar les emocions en família. El primer trimestre es farà els dissabtes 4 de febrer, 4 de març i 1 d'abril.
 

JUGUEM JUNTS!

El tercer dissabte de cada mes a les 17.30h es farà un espai de joc lliure dinamitzat. El primer trimestre l'empresa Lu2 promourà els jocs de grup com a forma d'aprenentatge. El primer trimestre es farà el dissabte 18 de març.


Més enllà de les activitats periòdiques que es faran dins de Cal Temerari, la calçotada popular inclourà una activitat familiar al matí:
 
18 de febrer a les 11.30h al parc de Can Vernet
ANIMACIÓ INFANTIL AMB JORDI TONIETTI.


En quant a les propostes per a pares i mares, el primer trimestre se centrerà en l'elecció d'escola amb una xerrada:

 
Dijous 16 de març a les 18.45h
ESCOLLIM ESCOLA - propostes pedagògiques a Sant Cugat i rodalies.
Eines i reflexions per escollir escola amb tranquilitat.
 
Dinamitzat per:
- Tatiana Fernàndez, mestra d'infantil i Waldorf, assessora de criança.
- Aloma Valladares, mestra d'Educació Infantil, especialista en 0-3 i en intervenció educativa en l'àmbit familiar
 


 

Últimes notícies

Dissabte passat va tenir lloc la Va Assemblea Oberta de Cal Temerari.

Dissabte 19 de gener a les 10h.


A Cal Temerari posem en pràctica la cultura assembleària. Vine i participa en aquest espai de lliure deliberació i presa comuna de decisions!


L'ordre del dia serà el següent:

El 2019 engega amb una bona dosi d'activitat temerària!

El proper dijous 6 de desembre estarem a la Fira de Consum Compromès de Sant Cugat, acompanyant les diverses empreses de proximitat i d'economia social que hi participen.