ACORDS DE L'ASSEMBLEA OBERTA I PROPERES ASSEMBLEES 2019

El passat dissabte 17 va tenir lloc l'Assemblea Oberta de Cal Temerari. Aquí us deixem una relació dels punts i acords més importants que s'hi van prendre:1) Davant el problema que els socis i sòcies noves no tenien una rebuda del tot adequada, vam decidir establir un protocol de rebuda: en el moment de rebre un e-mail de nova sòcia o soci, donem una resposta predissenyada i sondejem qui pot fer de madrina o padrí per fer la rebuda. 2) Volem crear un espai de socialització per trobar-nos-hi totes i tots a l'aire lliure quan torni el bon temps. Per això vam acordar portar a terme una Festa Temerària al carrer, mantenint el format de la calçotada. 3) Donada la necessitat d'establir uns pressupostos per l'any 2019, vam acordar que cada Comissió farà arribar les necessitats que consideri prioritàries, per tal de tenir unes dades raonables abans d'establir els pressupostos. 4) Hem volgut racionalitzar l'accés al banc de recursos del Temerari per evitar malentesos i gestions deficients. Per això vam aprovar una sèrie de normes a seguir, des de la sol·licitud d'un recurs fins a la seva devolució.5) També hem volgut racionalitzar els criteris de funcionament de la cessió dels espais de Cal Temerari, per millorar la gestió i flexibilitzar l'accés als espais dels que disposem. A continuació us deixem un llistat de les properes Assemblees Obertes programades der l'any 2019:-19 de gener, 10h: Assemblea Oberta.

-16 de març, 9:30h: Assemblea General Extraordinària (aprovació comptes anuals) + Assemblea Oberta.

-18 de maig, 10h: Assemblea Oberta.

-20 de juliol, 10h: Assemblea Oberta

-21 de setembre, 10h: Assemblea Oberta

-23 de novembre, 10h: Assemblea Oberta.

Aprofitem per convidar-vos a participar d'aquest espai popular de deliberació

Fem créixer la llavor temerària!

Últimes notícies

El proper dijous 6 de desembre estarem a la Fira de Consum Compromès de Sant Cugat, acompanyant les diverses empreses de proximitat i d'economia social que hi participen.

Del 17 de gener fins al 21 de febrer de 2019 tindrà lloc el curs de Parentalitat Positiva organitzat per Cal Temerari i Actua.

El passat dissabte 17 va tenir lloc l'Assemblea Oberta de Cal Temerari. Aquí us deixem una relació dels punts i acords més importants que s'hi van prendre:Aquí baix us deixem els horaris i l'ordre del dia, amb els punts informatius i els punts de