ACORDS DE L'ASSEMBLEA OBERTA I PROPERES ASSEMBLEES 2019

El passat dissabte 17 va tenir lloc l'Assemblea Oberta de Cal Temerari. Aquí us deixem una relació dels punts i acords més importants que s'hi van prendre:1) Davant el problema que els socis i sòcies noves no tenien una rebuda del tot adequada, vam decidir establir un protocol de rebuda: en el moment de rebre un e-mail de nova sòcia o soci, donem una resposta predissenyada i sondejem qui pot fer de madrina o padrí per fer la rebuda. 2) Volem crear un espai de socialització per trobar-nos-hi totes i tots a l'aire lliure quan torni el bon temps. Per això vam acordar portar a terme una Festa Temerària al carrer, mantenint el format de la calçotada. 3) Donada la necessitat d'establir uns pressupostos per l'any 2019, vam acordar que cada Comissió farà arribar les necessitats que consideri prioritàries, per tal de tenir unes dades raonables abans d'establir els pressupostos. 4) Hem volgut racionalitzar l'accés al banc de recursos del Temerari per evitar malentesos i gestions deficients. Per això vam aprovar una sèrie de normes a seguir, des de la sol·licitud d'un recurs fins a la seva devolució.5) També hem volgut racionalitzar els criteris de funcionament de la cessió dels espais de Cal Temerari, per millorar la gestió i flexibilitzar l'accés als espais dels que disposem. A continuació us deixem un llistat de les properes Assemblees Obertes programades der l'any 2019:-19 de gener, 10h: Assemblea Oberta.

-16 de març, 9:30h: Assemblea General Extraordinària (aprovació comptes anuals) + Assemblea Oberta.

-18 de maig, 10h: Assemblea Oberta.

-20 de juliol, 10h: Assemblea Oberta

-21 de setembre, 10h: Assemblea Oberta

-23 de novembre, 10h: Assemblea Oberta.

Aprofitem per convidar-vos a participar d'aquest espai popular de deliberació

Fem créixer la llavor temerària!

Últimes notícies

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.

Dissabte 20 de juliol a les 10h celebrarem una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Després d'una temporada plena d'activitats, toca fer balanç i projectar-nos per la propera temporada.Com cada any, el nostre equipament cultural és un lloc clau per l'organització d'una Festa Major lliure de tòpics, mites i agressions de gènere...