LA 3a MOSTRA DE TITELLES ES PRESENTA A CAL NINOT

Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa de presentació de la 3a Mostra de Titelles de Sant Cugat, que tindrà lloc durant els dies 9, 10 i 11 de novembre en diversos escenaris de la ciutat.

Com sabeu, des de Cal Temerari hi donem tot el nostre suport pel que fa a la cessió d'espais per als espectacles i a la difusió de les activitats i de la campanya de micromecenatge. Julià Mestieri també ha remarcat que ens interessa impulsar el teixit social i el fet de transmetre valors. I especialment, que ens agrada acollir activitats que cobreixin la franja d'edat de 0 a 3 anys. 

Cristian Cusidó, de Cal Ninot, ha volgut deixar clar que l'ofici de titellaire està en perill d'extinció. Aquesta lluita per la supervivència es veu reflexada en una dada: si l'any 2010 les actuacions podien pagar-se fins a 900 euros, avui en dia pot ser que no arribin als 300.

Des de Cal Ninot, a més, i sense menystenir les companyies més consolidades, fan una aposta pel teatre "petit i sostenible" que es veurà reflexada en els espectacles triats per a la Mostra. "Un espectacle més gran no vol dir millor", afirma en Cristian. 

Les dues primeres Mostres van ser autofinançades. Aquesta és la primera en la qual l'Ajuntament posa part del finançament i de la infraestructura. Però per dignificar l'ofici de titellaire cal un compromís, social i econòmic. Per això, aquesta 3a edició de la Mostra es presenta com a especialment reivindicativa.

Com us venim anunciant des de fa setmanes, Cal Ninot ha encetat una campanya de micromecenatge per cobrir bona part de les despeses de la Mostra i poder oferir catxets dignes als actuants. Fer una aportació al Totsuma de la Mostra significa que el vostre nom quedarà apuntat i podreu gaudir, segons l'aportació que feu, d'un o de diversos espectacles. Vegeu la columna dreta de la web del Totsuma: https://www.totsuma.cat/projecte/1648/3

En la web que us enllacem també hi podreu consultar la programació dels espectacles, que aquest any vindran acompanyats d'una fira on hi trobareu food-trucks, jocs de reciclatge i economia social.

 

 

Últimes notícies

El passat dissabte 17 va tenir lloc l'Assemblea Oberta de Cal Temerari. Aquí us deixem una relació dels punts i acords més importants que s'hi van prendre:Aquí baix us deixem els horaris i l'ordre del dia, amb els punts informatius i els punts de

Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa de presentació de la 3a Mostra de Titelles de Sant Cugat, que tindrà lloc durant els dies 9, 10 i 11 de novembre en diversos escenaris de la ciutat.

Enguany, la Festa de la Tardor reivindica un Sant Cugat que no ens expulsi. Des de Cal Temerari participem d'aquesta nova edició, aportant contingut als debats, proposant activitats que ens facin reflexionar sobre el model de ciutat i...