LA 3a MOSTRA DE TITELLES ES PRESENTA A CAL NINOT

Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa de presentació de la 3a Mostra de Titelles de Sant Cugat, que tindrà lloc durant els dies 9, 10 i 11 de novembre en diversos escenaris de la ciutat.

Com sabeu, des de Cal Temerari hi donem tot el nostre suport pel que fa a la cessió d'espais per als espectacles i a la difusió de les activitats i de la campanya de micromecenatge. Julià Mestieri també ha remarcat que ens interessa impulsar el teixit social i el fet de transmetre valors. I especialment, que ens agrada acollir activitats que cobreixin la franja d'edat de 0 a 3 anys. 

Cristian Cusidó, de Cal Ninot, ha volgut deixar clar que l'ofici de titellaire està en perill d'extinció. Aquesta lluita per la supervivència es veu reflexada en una dada: si l'any 2010 les actuacions podien pagar-se fins a 900 euros, avui en dia pot ser que no arribin als 300.

Des de Cal Ninot, a més, i sense menystenir les companyies més consolidades, fan una aposta pel teatre "petit i sostenible" que es veurà reflexada en els espectacles triats per a la Mostra. "Un espectacle més gran no vol dir millor", afirma en Cristian. 

Les dues primeres Mostres van ser autofinançades. Aquesta és la primera en la qual l'Ajuntament posa part del finançament i de la infraestructura. Però per dignificar l'ofici de titellaire cal un compromís, social i econòmic. Per això, aquesta 3a edició de la Mostra es presenta com a especialment reivindicativa.

Com us venim anunciant des de fa setmanes, Cal Ninot ha encetat una campanya de micromecenatge per cobrir bona part de les despeses de la Mostra i poder oferir catxets dignes als actuants. Fer una aportació al Totsuma de la Mostra significa que el vostre nom quedarà apuntat i podreu gaudir, segons l'aportació que feu, d'un o de diversos espectacles. Vegeu la columna dreta de la web del Totsuma: https://www.totsuma.cat/projecte/1648/3

En la web que us enllacem també hi podreu consultar la programació dels espectacles, que aquest any vindran acompanyats d'una fira on hi trobareu food-trucks, jocs de reciclatge i economia social.

 

 

Últimes notícies

Dissabte 20 de juliol a les 10h celebrarem una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Després d'una temporada plena d'activitats, toca fer balanç i projectar-nos per la propera temporada.Com cada any, el nostre equipament cultural és un lloc clau per l'organització d'una Festa Major lliure de tòpics, mites i agressions de gènere...

Vine a la Festa dels 4 anys de Cal Temerari al Parc de Can Vernet!!!

Aquest dissabte 18 de maig, a les 10h, tindrà lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari.