La Taverna

En coherència amb les línies de treball de Cal Temerari, aquest comptarà amb un bar/restaurant gestionat per una SCCL: La Temerària. Per decidir qui gestionava aquest espai es va obrir un concurs on diverses iniciatives podien plantejar la seva proposta de gestió i dinamització de l'espai.

Entre aquestes Cal Temerari va decidir l'adjudicació de la concessió en base a uns criteris. En primer lloc, els projectes s'havien de presentar en forma d'una cooperativa de treball, havia d'haver-hi una proposta gastronòmica a preus populars i tant el tipus de cuina com els  proveïdors havien de ser de proximitat. D'aquesta manera Cal Temerari s'assegura que l'espai gastronòmic va en consonància amb el projecte alternatiu, transformador i popular que representa aquest espai per Sant Cugat.

A la proposta d'activitats culturals pròpies s'hi suma la voluntat de crear un espai de trobada, de coneixença i relacions entre les diferents persones i col·lectius que transitin per Cal Temerari.

Què és La Temerària?

La Temerària és una cooperativa gastronòmica que aposta per la cuina tradicional catalana i de proximitat a preus populars. La Temerària pretén esdevenir quelcom més que un dels centenars de bars i restaurants que poblen Sant Cugat i està en la ubicació perfecta per fer-ho. A la proposta d'activitats culturals pròpies s'hi suma la voluntat de crear un espai de trobada, de coneixença i relacions entre les diferents persones i col·lectius que transitin per Cal Temerari. Perquè sabem que les converses, l'intercanvi d'opinions i les amistats sorgeixen millor amb una copa i una tapa sobre la taula.

Hi pots contactar al: (+34) 608269488

 

Últimes notícies

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.

Dissabte 20 de juliol a les 10h celebrarem una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Després d'una temporada plena d'activitats, toca fer balanç i projectar-nos per la propera temporada.Com cada any, el nostre equipament cultural és un lloc clau per l'organització d'una Festa Major lliure de tòpics, mites i agressions de gènere...