La Taverna

En coherència amb les línies de treball de Cal Temerari, aquest comptarà amb un bar/restaurant gestionat per una SCCL: La Temerària. Per decidir qui gestionava aquest espai es va obrir un concurs on diverses iniciatives podien plantejar la seva proposta de gestió i dinamització de l'espai.

Entre aquestes Cal Temerari va decidir l'adjudicació de la concessió en base a uns criteris. En primer lloc, els projectes s'havien de presentar en forma d'una cooperativa de treball, havia d'haver-hi una proposta gastronòmica a preus populars i tant el tipus de cuina com els  proveïdors havien de ser de proximitat. D'aquesta manera Cal Temerari s'assegura que l'espai gastronòmic va en consonància amb el projecte alternatiu, transformador i popular que representa aquest espai per Sant Cugat.

A la proposta d'activitats culturals pròpies s'hi suma la voluntat de crear un espai de trobada, de coneixença i relacions entre les diferents persones i col·lectius que transitin per Cal Temerari.

Què és La Temerària?

La Temerària és una cooperativa gastronòmica que aposta per la cuina tradicional catalana i de proximitat a preus populars. La Temerària pretén esdevenir quelcom més que un dels centenars de bars i restaurants que poblen Sant Cugat i està en la ubicació perfecta per fer-ho. A la proposta d'activitats culturals pròpies s'hi suma la voluntat de crear un espai de trobada, de coneixença i relacions entre les diferents persones i col·lectius que transitin per Cal Temerari. Perquè sabem que les converses, l'intercanvi d'opinions i les amistats sorgeixen millor amb una copa i una tapa sobre la taula.

Hi pots contactar al: (+34) 608269488

 

Últimes notícies

imecres 20 d'abril a les 19h a Cal Temerari per obrir debat sobre les finalitats del projecte i incorporar noves famílies i professionals que vulguin participar del dia a dia del projecte.

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.


 

Cal Temerari engega un Cicle d’agroecologia per promoure la reflexió entorn un consum que contempli la sostenibilitat ecològica i social del que mengem.

Ja podeu consultar el programa de ponències i tallers de l'Escola d'Estiu