Agenda d'activitats

Si voleu contactar amb Cal Temerari en persona us podeu adreçar de dilluns a divendres, de 9h a 11h, i de dillunsa a dijous, de 18h a 20h. En aquest horari hi haurà una persona per atendre-us, informar-vos i resoldre-us qualsevol dubte. També ens podeu contactar a través d'aquesta pagina web.
divendres 2 octubre - 21:00
Xerrada
Obert a tothom

 

Divendres 2 d'octubre a les 21h. Xerrada de presentació i emissió de la pel·lícula La mort de Guillem de Carlos Marqués-Marcet, a Cal Temerari, organitzada per Arran Sant Cugat. Naturalment, les mesures sanitàries estan garantides.

 

dilluns 5 octubre - 20:00 a 22:00
Curs
Per a tothom interessat

 

El curs de Teatre Social organitzat pels Tallers de Teatre de  Silvia Servan es realitzarà en sessions setmanals, cada una de dues hores seguint el calendari del curs escolar (octubre-juny), els dilluns de 20:00h a 22:00h a Cal Temerari.

FINALITAT: El teatre és una forma artística d’expressió molt potent però també és una font de coneixement de nosaltres mateixos i del nostre entorn. El teatre social proporciona les eines per a poder visualitzar i...

dissabte 21 novembre - 10:00
Reunió oberta
Oberta a tothom

 

Assemblea oberta de Cal Temerari: un espai de participació per seguir construint Cal Temerari entre totes i tots.

 

Últimes notícies

Es realitzarà en sessions setmanals, cada una de dues hores seguint el calendari del curs escolar (octubre-juny). Els dilluns de 20:00h a 22:00h a Cal Temerari.


INSCRIU-TE A: https://tuit.cat/xfyJA ...

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.