Agenda d'activitats

dissabte 22 setembre - 09:00
Debat
Per a les sòcies i socis de Cal Temerari

Assemblea general extraordinària per a socis i sòcies -a les 9h en primera convocatòria, a les 9.30h en segona- amb el segúent ordre del dia: 1) Aprovació de comptes anuals 2) Renovació de la Junta 3) Precs i preguntes. A les 10h Pausa i esmorzar, previs a l'Assemblea oberta -10.30h-.

dissabte 22 setembre - 10:30
Debat
Oberta a tothom qui desitgi participar-hi

Assemblea oberta on posarem en comú la feina de les comissions i les necessitats detectades, obrirem un espai de debat i de noves propostes, tractarem altres temes ordinaris i acabarem amb precs i preguntes.

dijous 27 setembre - 19:30 a dissabte 29 setembre - 19:00
Acte lúdic
Obert a tothom
dijous 27 setembre - 19:30
Presentació de llibre
Lectors, amants del gènere negre i amants del futbol

Els onze autors del llibre El futbol és així, d'Edicions Xandri, presenten un recull d'històries de gènere negre futbolístic.

divendres 28 setembre - 19:00
Debat
afeccionats als crims i a la realitat que sempre supera (o inspira) la ficció

Àgata Guinó modera la taula rodona Casos reals de crims catalans: la ficció inspirada en la realitat amb participació de Fàtima Llambrich, autora de Sense cadàver d'Ara Llibres; Nuria Vázquez, autora de Damas del Raval d'Espai literari; i Rafael Jimenez, autor de La núvia morta al país del vent de la Principal de los libros.

Últimes notícies

Hola  totes!


Tornem a l'activitat després de vacances!

Des de Cal Temerari continuem amb el procés de reorganització i obertura del projecte.

Caviem la ubicació a la sala Pins del Vallès de Cal Temerari

Dissabte 7 de juliol, al Parc de Sant Francesc de Sant Cugat, se cel·lebrarà la VI Diada Internacional del Cooperativisme, aprofitant el Dia Internacional de les Cooperatives.