Xerrada "Cohabitatge: Una eina comunitària" a Cal Temerari

Data: 
dijous, 14 març, 2019 - 19:00

 

L'accés a l'habitatge ha esdevingut crític per un sector de la població cada cop més important. El cohabitatge és una modalitat d'accés a l'habitatge que apodera a les persones que hi treballen perquè enxarxa els individus o unitats familiars que hi volen viure en una comunitat on les decisions es prenen de forma democràtica i els dóna l'opció de decidir com seran els espais privats i comunitaris on volen viure. A més, aquesta modalitat d'habitatge permet abaratir costos (estalvi despeses promotor), garanteix l'habitatge de per vida, evita l'especulació immobiliària ja que la propietat és de la cooperativa d'habitatge i optimitza recursos energètics (serveis generals i sostenibilitat energètica). Organitza: XES Sant Cugat.

 

Últimes notícies

Es realitzarà en sessions setmanals, cada una de dues hores seguint el calendari del curs escolar (octubre-juny). Els dilluns de 20:00h a 22:00h a Cal Temerari.


INSCRIU-TE A: https://tuit.cat/xfyJA ...

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.