Xerrada "Cohabitatge: Una eina comunitària" a Cal Temerari

Data: 
dijous, 14 març, 2019 - 19:00

 

L'accés a l'habitatge ha esdevingut crític per un sector de la població cada cop més important. El cohabitatge és una modalitat d'accés a l'habitatge que apodera a les persones que hi treballen perquè enxarxa els individus o unitats familiars que hi volen viure en una comunitat on les decisions es prenen de forma democràtica i els dóna l'opció de decidir com seran els espais privats i comunitaris on volen viure. A més, aquesta modalitat d'habitatge permet abaratir costos (estalvi despeses promotor), garanteix l'habitatge de per vida, evita l'especulació immobiliària ja que la propietat és de la cooperativa d'habitatge i optimitza recursos energètics (serveis generals i sostenibilitat energètica). Organitza: XES Sant Cugat.

 

Últimes notícies

Aquest dissabte 18 de maig, a les 10h, tindrà lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari.

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari. Aquí us en oferim un resum dels punts més destacats:

Et convidem, un cop més, a participar en l'Assemblea Oberta de Cal Temerari, que tindrà lloc dissabte 16 de març a les 10h. Seguim construint l'alternativa al model de ciutat, repartint tasques, fent propostes i prenent decisions col·lectives. ...

Dissabte passat va tenir lloc la Va Assemblea Oberta de Cal Temerari.