Xerrada "Cohabitatge: Una eina comunitària" a Cal Temerari

Data: 
dijous, 14 març, 2019 - 19:00

 

L'accés a l'habitatge ha esdevingut crític per un sector de la població cada cop més important. El cohabitatge és una modalitat d'accés a l'habitatge que apodera a les persones que hi treballen perquè enxarxa els individus o unitats familiars que hi volen viure en una comunitat on les decisions es prenen de forma democràtica i els dóna l'opció de decidir com seran els espais privats i comunitaris on volen viure. A més, aquesta modalitat d'habitatge permet abaratir costos (estalvi despeses promotor), garanteix l'habitatge de per vida, evita l'especulació immobiliària ja que la propietat és de la cooperativa d'habitatge i optimitza recursos energètics (serveis generals i sostenibilitat energètica). Organitza: XES Sant Cugat.

 

Últimes notícies

Dissabte passat va tenir lloc la Va Assemblea Oberta de Cal Temerari.

Dissabte 19 de gener a les 10h.


A Cal Temerari posem en pràctica la cultura assembleària. Vine i participa en aquest espai de lliure deliberació i presa comuna de decisions!


L'ordre del dia serà el següent:

El 2019 engega amb una bona dosi d'activitat temerària!

El proper dijous 6 de desembre estarem a la Fira de Consum Compromès de Sant Cugat, acompanyant les diverses empreses de proximitat i d'economia social que hi participen.