Trobada oberta de Cal Temerari: 18 de març

Data: 
dissabte, 18 març, 2017 - 11:00

El pròxim dissabte 18 de Març a les 11h a Cal Temerari farem una trobada oberta amb tots els membres dels grups de treball i projectes.

L'objectiu és posar-nos al dia de tota l'activitat que duem a terme i repassar el seu funcionament, veure que volem millorar i pensar noves propostes pels nous projectes per Cal Temerari.

Començarem repassant l'actualitat i propostes de cada grup de treball i projecte, veurem números del funcionament econòmic de Cal Temerari i tindrem un espai per proposar i per sumar-se als projectes.

La trobada està oberta a socis/es, colaborador/es i a qualsevol persona que vulgui aportar el seu gra de sorra!

Últimes notícies

Dissabte 7 de juliol, al Parc de Sant Francesc de Sant Cugat, se cel·lebrarà la VI Diada Internacional del Cooperativisme, aprofitant el Dia Internacional de les Cooperatives.

Ja us podeu inscriure a l'escola de formació política de Cal Temerari. Afanyeu-vos que les places són limitades!

Vine i participa d'una nova organització més participativa


Cal Temerari porta un llarg recorregut des de la seva inauguració ara fa uns 3 anys.Hem acollit i impulsat projectes, hem promogut iniciatives i hem fet molts i molts nous...

Us convidem el pròxim dijous 26 d’abril, a les 17.30h a Cal Temerari a la firma del conveni entre Cal Temerari i LabCoop. Aquest conveni servirà per establir la relació de col·laboració per la promoció de l’Economia Solidaria a Sant Cugat.