Trobada oberta de Cal Temerari: 18 de març

Data: 
dissabte, 18 març, 2017 - 11:00

El pròxim dissabte 18 de Març a les 11h a Cal Temerari farem una trobada oberta amb tots els membres dels grups de treball i projectes.

L'objectiu és posar-nos al dia de tota l'activitat que duem a terme i repassar el seu funcionament, veure que volem millorar i pensar noves propostes pels nous projectes per Cal Temerari.

Començarem repassant l'actualitat i propostes de cada grup de treball i projecte, veurem números del funcionament econòmic de Cal Temerari i tindrem un espai per proposar i per sumar-se als projectes.

La trobada està oberta a socis/es, colaborador/es i a qualsevol persona que vulgui aportar el seu gra de sorra!

Últimes notícies

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació:

imecres 20 d'abril a les 19h a Cal Temerari per obrir debat sobre les finalitats del projecte i incorporar noves famílies i professionals que vulguin participar del dia a dia del projecte.

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.


 

Cal Temerari engega un Cicle d’agroecologia per promoure la reflexió entorn un consum que contempli la sostenibilitat ecològica i social del que mengem.