Taula rodona "Justícia, de l’impuls íntim al social. Mirades a allò que ens mou de dins a fora" a Cal Temerari

Data: 
dimecres, 20 febrer, 2019 - 19:00

 

L'impuls ètic dels moviments socials no s'entén sense l'impuls ètic de les persones que els formen. La justícia no és una abstracció divorciada de la realitat, sinó una realitat nascuda de l'observació i la reflexió quotidianes. Aquesta proposta que us fem ésfruit de la voluntad de debatre sobre allò que ens mou i ens inspira en les lluites diàries per fer del món un lloc més just.

Pel fet que el 20 de febrer se cel·lebra el Dia Mundial de la Justícia Social, Cal Temerari convida dues persones especialistes en diferents camps del coneixement -la filosofia i la comunicació- per parlar i debatre sobre els fonaments ètics i comunicatius, personals i col·lectius, que hi ha rere el valor de la justícia; aquest valor personal i social.

Ponents: Begoña Sáez Tajafuerce, professora de Filosofia a la UAB; i Xavier Giró, professor de  Comunicació a la UAB.

 

Últimes notícies

Dissabte passat va tenir lloc la Va Assemblea Oberta de Cal Temerari.

Dissabte 19 de gener a les 10h.


A Cal Temerari posem en pràctica la cultura assembleària. Vine i participa en aquest espai de lliure deliberació i presa comuna de decisions!


L'ordre del dia serà el següent:

El 2019 engega amb una bona dosi d'activitat temerària!

El proper dijous 6 de desembre estarem a la Fira de Consum Compromès de Sant Cugat, acompanyant les diverses empreses de proximitat i d'economia social que hi participen.