Taula rodona "Justícia, de l’impuls íntim al social. Mirades a allò que ens mou de dins a fora" a Cal Temerari

Data: 
dimecres, 20 febrer, 2019 - 19:00

 

L'impuls ètic dels moviments socials no s'entén sense l'impuls ètic de les persones que els formen. La justícia no és una abstracció divorciada de la realitat, sinó una realitat nascuda de l'observació i la reflexió quotidianes. Aquesta proposta que us fem ésfruit de la voluntad de debatre sobre allò que ens mou i ens inspira en les lluites diàries per fer del món un lloc més just.

Pel fet que el 20 de febrer se cel·lebra el Dia Mundial de la Justícia Social, Cal Temerari convida dues persones especialistes en diferents camps del coneixement -la filosofia i la comunicació- per parlar i debatre sobre els fonaments ètics i comunicatius, personals i col·lectius, que hi ha rere el valor de la justícia; aquest valor personal i social.

Ponents: Begoña Sáez Tajafuerce, professora de Filosofia a la UAB; i Xavier Giró, professor de  Comunicació a la UAB.

 

Últimes notícies

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.

Dissabte 20 de juliol a les 10h celebrarem una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Després d'una temporada plena d'activitats, toca fer balanç i projectar-nos per la propera temporada.



Com cada any, el nostre equipament cultural és un lloc clau per l'organització d'una Festa Major lliure de tòpics, mites i agressions de gènere...