Taula rodona "Justícia, de l’impuls íntim al social. Mirades a allò que ens mou de dins a fora" a Cal Temerari

Data: 
dimecres, 20 febrer, 2019 - 19:00

 

L'impuls ètic dels moviments socials no s'entén sense l'impuls ètic de les persones que els formen. La justícia no és una abstracció divorciada de la realitat, sinó una realitat nascuda de l'observació i la reflexió quotidianes. Aquesta proposta que us fem ésfruit de la voluntad de debatre sobre allò que ens mou i ens inspira en les lluites diàries per fer del món un lloc més just.

Pel fet que el 20 de febrer se cel·lebra el Dia Mundial de la Justícia Social, Cal Temerari convida dues persones especialistes en diferents camps del coneixement -la filosofia i la comunicació- per parlar i debatre sobre els fonaments ètics i comunicatius, personals i col·lectius, que hi ha rere el valor de la justícia; aquest valor personal i social.

Ponents: Begoña Sáez Tajafuerce, professora de Filosofia a la UAB; i Xavier Giró, professor de  Comunicació a la UAB.

 

Últimes notícies

Aquest dissabte 18 de maig, a les 10h, tindrà lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari.

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari. Aquí us en oferim un resum dels punts més destacats:

Et convidem, un cop més, a participar en l'Assemblea Oberta de Cal Temerari, que tindrà lloc dissabte 16 de març a les 10h. Seguim construint l'alternativa al model de ciutat, repartint tasques, fent propostes i prenent decisions col·lectives. ...

Dissabte passat va tenir lloc la Va Assemblea Oberta de Cal Temerari.