Taller de còmic (iniciació i avançat)

Data: 
dijous, 6 octubre, 2016 - 19:00

Professor: Esteve Polls

Del 6 d’octubre fins al 15 de desembre (no hi haurà classe el dia 8 de desembre)

Dijous de 19h a 21h

Preu per socis: 40 €

Preu per no socis: 55 €

Esteve Polls és il·lustrador de còmics veterà amb una carrera professional des més de 50 anys i infinitat de títols a l’esquena. El seu llapis i ploma han donat vida a personatges llegendaris com Conan, El Zorro o El Llanero Solitario. Els últims anys ha dibuixat la sèrie Django de Quentin Tarantino i actualment treballa en Alícia al país de les meravelles de Tim Burton, entre molts altres projectes d’arreu del món.

El taller és obert a tots els estils i nivells, tant iniciació com avançat. El professor farà un acompanyament a l’alumne per consolidar el propi estil.

Material: el primer dia l’alumne ha de portar un bloc, llapis i dibuixos propis.

Inscripcions: 
dimarts, 13 setembre, 2016 a dilluns, 10 octubre, 2016

Últimes notícies

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació:

imecres 20 d'abril a les 19h a Cal Temerari per obrir debat sobre les finalitats del projecte i incorporar noves famílies i professionals que vulguin participar del dia a dia del projecte.

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.


 

Cal Temerari engega un Cicle d’agroecologia per promoure la reflexió entorn un consum que contempli la sostenibilitat ecològica i social del que mengem.