Sabem d'on ve el que mengem? Introducció a la Sobirania Alimentària i explicació del projecte de Transició Agroecològica a Collserola.

Data: 
dijous, 25 maig, 2017 - 19:00

Segurament ens hem preguntat algun cop d'on ve allò que mengem. Però perquè no és el mateix comprar d'un supermercat que comprar a través d'una cooperativa de consum ecològic? Pot ser sabem que és diferent però tampoc veiem molt clar què hi ha darrera. Parlarem sobre perquè és tant necessàri el canvi del model agroalimentari actual cap a un model sostenible, tant a nivell ecològic com social, basat en els principis de la Sobirania Alimentària. A més a més per poder aprofundir a nivell local, s'explicarà en què consisteix el Projecte de Transició Agroecològica a Collserola

 

Ariadna Pomar León, Arran de terra. Eines per la Dinamització Local Agroecològica.

 

Últimes notícies

El passat dissabte 17 va tenir lloc l'Assemblea Oberta de Cal Temerari. Aquí us deixem una relació dels punts i acords més importants que s'hi van prendre:



Aquí baix us deixem els horaris i l'ordre del dia, amb els punts informatius i els punts de

Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa de presentació de la 3a Mostra de Titelles de Sant Cugat, que tindrà lloc durant els dies 9, 10 i 11 de novembre en diversos escenaris de la ciutat.

Enguany, la Festa de la Tardor reivindica un Sant Cugat que no ens expulsi. Des de Cal Temerari participem d'aquesta nova edició, aportant contingut als debats, proposant activitats que ens facin reflexionar sobre el model de ciutat i...