Sabem d'on ve el que mengem? Introducció a la Sobirania Alimentària i explicació del projecte de Transició Agroecològica a Collserola.

Data: 
dijous, 25 maig, 2017 - 19:00

Segurament ens hem preguntat algun cop d'on ve allò que mengem. Però perquè no és el mateix comprar d'un supermercat que comprar a través d'una cooperativa de consum ecològic? Pot ser sabem que és diferent però tampoc veiem molt clar què hi ha darrera. Parlarem sobre perquè és tant necessàri el canvi del model agroalimentari actual cap a un model sostenible, tant a nivell ecològic com social, basat en els principis de la Sobirania Alimentària. A més a més per poder aprofundir a nivell local, s'explicarà en què consisteix el Projecte de Transició Agroecològica a Collserola

 

Ariadna Pomar León, Arran de terra. Eines per la Dinamització Local Agroecològica.

 

Últimes notícies

Dissabte 7 de juliol, al Parc de Sant Francesc de Sant Cugat, se cel·lebrarà la VI Diada Internacional del Cooperativisme, aprofitant el Dia Internacional de les Cooperatives.

Ja us podeu inscriure a l'escola de formació política de Cal Temerari. Afanyeu-vos que les places són limitades!

Vine i participa d'una nova organització més participativa


Cal Temerari porta un llarg recorregut des de la seva inauguració ara fa uns 3 anys.Hem acollit i impulsat projectes, hem promogut iniciatives i hem fet molts i molts nous...

Us convidem el pròxim dijous 26 d’abril, a les 17.30h a Cal Temerari a la firma del conveni entre Cal Temerari i LabCoop. Aquest conveni servirà per establir la relació de col·laboració per la promoció de l’Economia Solidaria a Sant Cugat.