Sabem d'on ve el que mengem? Introducció a la Sobirania Alimentària i explicació del projecte de Transició Agroecològica a Collserola.

Data: 
dijous, 25 maig, 2017 - 19:00

Segurament ens hem preguntat algun cop d'on ve allò que mengem. Però perquè no és el mateix comprar d'un supermercat que comprar a través d'una cooperativa de consum ecològic? Pot ser sabem que és diferent però tampoc veiem molt clar què hi ha darrera. Parlarem sobre perquè és tant necessàri el canvi del model agroalimentari actual cap a un model sostenible, tant a nivell ecològic com social, basat en els principis de la Sobirania Alimentària. A més a més per poder aprofundir a nivell local, s'explicarà en què consisteix el Projecte de Transició Agroecològica a Collserola

 

Ariadna Pomar León, Arran de terra. Eines per la Dinamització Local Agroecològica.

 

Últimes notícies

imecres 20 d'abril a les 19h a Cal Temerari per obrir debat sobre les finalitats del projecte i incorporar noves famílies i professionals que vulguin participar del dia a dia del projecte.

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.


 

Cal Temerari engega un Cicle d’agroecologia per promoure la reflexió entorn un consum que contempli la sostenibilitat ecològica i social del que mengem.

Ja podeu consultar el programa de ponències i tallers de l'Escola d'Estiu