La recollida d’olives a Palestina i passi de documental “Cosecha en la Revuelta”

Data: 
divendres, 23 setembre, 2016 - 19:00

La recollida d’olives a Palestina i passi de documental “Cosecha en la Revuelta”Xerrada del colectiu “La Recolectiva” que organitza aquest any, per segon cop, una campanya de recolida d’’olives a territoris palestins ocupats per a donar un cop de mà a les families palestines.Els ponents ens situaràn al conflicte Israel-Palestina narrant el context històric i actual de la regió i a través de la seva experiencia in situ. El passi del documental “Cosecha en la revuelta” será el suport adiovisual que ens ajudarà a entendre en quina situació es troben moltes families palestines. Alhora, l’objectiu de la xerrada també és oferir-nos les eines i la informació sobre qué podem fer des d’aquí i exposar les diverses iniciatives de la campanya BDS.Ponents: Colectiu La Recolectiva i campanya BDS UAB

Últimes notícies

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació:

imecres 20 d'abril a les 19h a Cal Temerari per obrir debat sobre les finalitats del projecte i incorporar noves famílies i professionals que vulguin participar del dia a dia del projecte.

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.


 

Cal Temerari engega un Cicle d’agroecologia per promoure la reflexió entorn un consum que contempli la sostenibilitat ecològica i social del que mengem.