"Quinto '18" a l'Envelat, organitzat per Cal Temerari (3/5)

Data: 
divendres, 28 desembre, 2018 - 19:00

 

Com que arriba Nadal arriba el Quinto i, com no podia ser d'altra manera, a Cal Temerari l'organitzem... i tan contents! Contents perquè tot el que és cultura popular, joc, tradicions i festa forma part de la raó de ser, de l'esperit Temerari. I perquè també apostem per la transformació social de manera que, naturalment, a més d'habilitar un espai per deixar els cotxets de la quitxalla (que facilita força la vida familiar), el Quinto es canta amb paritat de gènere, tenim establert un protocol d'agressions, i comprobareu com desapareixen del joc els números amb referències masclistes i les rimes sexistes.

En síntesi, veniu al Quinto i no us en penedireu ;) ho passareu bé, remenareu guixes, cantareu, riureu i, fins i tot, segur que us sorpendreu. Si formeu part d'un comerç o una entitat i voleu contribuir amb alguna cosa penseu que tothom se n'assabentarà (visca la publicitat!), i si fins i tot penseu que us hi voldrieu implicar una micona més contacteu amb nosaltres i ho organitzarem. Visca la Festa Major de Nadal! 

Últimes notícies

Vine a la Festa dels 4 anys de Cal Temerari al Parc de Can Vernet!!!

Aquest dissabte 18 de maig, a les 10h, tindrà lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari.

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari. Aquí us en oferim un resum dels punts més destacats:

Et convidem, un cop més, a participar en l'Assemblea Oberta de Cal Temerari, que tindrà lloc dissabte 16 de març a les 10h. Seguim construint l'alternativa al model de ciutat, repartint tasques, fent propostes i prenent decisions col·lectives. ...