Quin paper juguen Turquia i la UE en el conflicte a Síria?

Data: 
dijous, 9 març, 2017 - 19:30 a 21:00

 

Quina gestió estan duen a terme amb les persones refugiades?

Xerrada a càrrec d'en Joan Roura

Joan Roura és redactor d'Internacional d'Informatius de TV3 i un dels principals coneixedors de la realitat política del Pròxim Orient.

L'any 2011 s'inicia  un conflicte bel·lic a Síria que ha provocat centenars de milers de morts i milions de desplaçats. Molts d'ells fugint del horror de la guerra intenten arribar a Europa esperant trobar un futur més esperançador. En aquesta fugida topen amb Turquia i la Unió Europa que posen series dificultats a aquestes persones a entrar en els seus territoris. Justament ambos han tingut un paper destacat en aquesta guerra que ja s'allarga cinc anys. És per això que ens preguntem quin paper estan jugant en el conflicte siria aquests països, quins canvis en la geopolítica de Pròxim Orient s'estan donant i com s'està gestionant la fugida massiva de milions de persones d'un país en guerra.

 

Últimes notícies

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació:

imecres 20 d'abril a les 19h a Cal Temerari per obrir debat sobre les finalitats del projecte i incorporar noves famílies i professionals que vulguin participar del dia a dia del projecte.

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.


 

Cal Temerari engega un Cicle d’agroecologia per promoure la reflexió entorn un consum que contempli la sostenibilitat ecològica i social del que mengem.