Quin paper juguen Turquia i la UE en el conflicte a Síria?

Data: 
dijous, 9 març, 2017 - 19:30 a 21:00

 

Quina gestió estan duen a terme amb les persones refugiades?

Xerrada a càrrec d'en Joan Roura

Joan Roura és redactor d'Internacional d'Informatius de TV3 i un dels principals coneixedors de la realitat política del Pròxim Orient.

L'any 2011 s'inicia  un conflicte bel·lic a Síria que ha provocat centenars de milers de morts i milions de desplaçats. Molts d'ells fugint del horror de la guerra intenten arribar a Europa esperant trobar un futur més esperançador. En aquesta fugida topen amb Turquia i la Unió Europa que posen series dificultats a aquestes persones a entrar en els seus territoris. Justament ambos han tingut un paper destacat en aquesta guerra que ja s'allarga cinc anys. És per això que ens preguntem quin paper estan jugant en el conflicte siria aquests països, quins canvis en la geopolítica de Pròxim Orient s'estan donant i com s'està gestionant la fugida massiva de milions de persones d'un país en guerra.

 

Últimes notícies

Des de Cal Temerari continuem amb el procés de reorganització i obertura del projecte.

Caviem la ubicació a la sala Pins del Vallès de Cal Temerari

Dissabte 7 de juliol, al Parc de Sant Francesc de Sant Cugat, se cel·lebrarà la VI Diada Internacional del Cooperativisme, aprofitant el Dia Internacional de les Cooperatives.

Ja us podeu inscriure a l'escola de formació política de Cal Temerari. Afanyeu-vos que les places són limitades!