Presentació del llibre Mi prosa a partir de Charles Bukowski

Data: 
dimecres, 15 febrer, 2017 - 19:30 a 21:00

 

El llibre consta de 54 relats en prosa en els que predomina la presència d'un personatge-escriptor pobre, ple de defectes, misogin​, ​que explica la realitat tal i com la veu​: ​​descarnada. S’hi tracten temes com l'amor, la traïció, el caos, la solitud o la mort. Les històries es basen en el Manhattan dels 60-70 on un escriptor narra les vicissituds que van passar (i encara passen a dia d'avui) les persones que van arribar a una Amèrica que res tenia per a ells.

 Domingo Sánchez és escriptor autodidacta. Gran lector, es decidí a escriure perquè s'adonà que tenia moltes coses a dir. Arran de llegir Bukowski va emprendre un nou camí per a la seva prosa poètica. Té tres llibres publicats i ha guanyat diversos premis als Foros NING d'internet, al TMB Subtravelling, amb el relat més llegit; i premis convocats per diversos barris de Barcelona.

Amb l'autor Domingo Sánchez Castelló. ​Presenta l'acte, Miquel Santaeulàlia, membre de l'Espai Poètic.​

Organitza: Espai Poètic

Últimes notícies

Des de Cal Temerari continuem amb el procés de reorganització i obertura del projecte.

Caviem la ubicació a la sala Pins del Vallès de Cal Temerari

Dissabte 7 de juliol, al Parc de Sant Francesc de Sant Cugat, se cel·lebrarà la VI Diada Internacional del Cooperativisme, aprofitant el Dia Internacional de les Cooperatives.

Ja us podeu inscriure a l'escola de formació política de Cal Temerari. Afanyeu-vos que les places són limitades!