Presentació del llibre Mi prosa a partir de Charles Bukowski

Data: 
dimecres, 15 febrer, 2017 - 19:30 a 21:00

 

El llibre consta de 54 relats en prosa en els que predomina la presència d'un personatge-escriptor pobre, ple de defectes, misogin​, ​que explica la realitat tal i com la veu​: ​​descarnada. S’hi tracten temes com l'amor, la traïció, el caos, la solitud o la mort. Les històries es basen en el Manhattan dels 60-70 on un escriptor narra les vicissituds que van passar (i encara passen a dia d'avui) les persones que van arribar a una Amèrica que res tenia per a ells.

 Domingo Sánchez és escriptor autodidacta. Gran lector, es decidí a escriure perquè s'adonà que tenia moltes coses a dir. Arran de llegir Bukowski va emprendre un nou camí per a la seva prosa poètica. Té tres llibres publicats i ha guanyat diversos premis als Foros NING d'internet, al TMB Subtravelling, amb el relat més llegit; i premis convocats per diversos barris de Barcelona.

Amb l'autor Domingo Sánchez Castelló. ​Presenta l'acte, Miquel Santaeulàlia, membre de l'Espai Poètic.​

Organitza: Espai Poètic

Últimes notícies

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació:

imecres 20 d'abril a les 19h a Cal Temerari per obrir debat sobre les finalitats del projecte i incorporar noves famílies i professionals que vulguin participar del dia a dia del projecte.

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.


 

Cal Temerari engega un Cicle d’agroecologia per promoure la reflexió entorn un consum que contempli la sostenibilitat ecològica i social del que mengem.