Plataforma vot x a tothom i campanya per les eleccions municipals a Catalunya a Cal Temerari

Data: 
dimecres, 3 abril, 2019 - 19:30

 

VOTXTOTHOM és una plataforma formada per entitats i persones de tota Catalunya, que lluiten pel reconeixement del dret al vot actiu i passiu (és a dir, d'elegir i ser elegit) de les persones estrangeres que viuen en l'Estat espanyol, sent part indissociable del conjunt de drets civils i polítics de tota persona. Actualment, el dret de vot està lligat a la condició de ciutadania, i aquesta condició està lligada a la nacionalitat, i aproximadament un 15% de la població que viu a Catalunya n'és exclosa. La Plataforma reclama desvincular els drets polítics de la nacionalitat, i fer de la ciutadania, un concepte més ampli, lligat únicament a la residencia i a la condició de ser persona. Amb Angel Prats. Organitza: Plataforma VOTXTOTHOM.

 

Últimes notícies

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.

Dissabte 20 de juliol a les 10h celebrarem una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Després d'una temporada plena d'activitats, toca fer balanç i projectar-nos per la propera temporada.Com cada any, el nostre equipament cultural és un lloc clau per l'organització d'una Festa Major lliure de tòpics, mites i agressions de gènere...