Plataforma vot x a tothom i campanya per les eleccions municipals a Catalunya a Cal Temerari

Data: 
dimecres, 3 abril, 2019 - 19:30

 

VOTXTOTHOM és una plataforma formada per entitats i persones de tota Catalunya, que lluiten pel reconeixement del dret al vot actiu i passiu (és a dir, d'elegir i ser elegit) de les persones estrangeres que viuen en l'Estat espanyol, sent part indissociable del conjunt de drets civils i polítics de tota persona. Actualment, el dret de vot està lligat a la condició de ciutadania, i aquesta condició està lligada a la nacionalitat, i aproximadament un 15% de la població que viu a Catalunya n'és exclosa. La Plataforma reclama desvincular els drets polítics de la nacionalitat, i fer de la ciutadania, un concepte més ampli, lligat únicament a la residencia i a la condició de ser persona. Amb Angel Prats. Organitza: Plataforma VOTXTOTHOM.

 

Últimes notícies

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari. Aquí us en oferim un resum dels punts més destacats:

Et convidem, un cop més, a participar en l'Assemblea Oberta de Cal Temerari, que tindrà lloc dissabte 16 de març a les 10h. Seguim construint l'alternativa al model de ciutat, repartint tasques, fent propostes i prenent decisions col·lectives. ...

Dissabte passat va tenir lloc la Va Assemblea Oberta de Cal Temerari.

Dissabte 19 de gener a les 10h.


A Cal Temerari posem en pràctica la cultura assembleària. Vine i participa en aquest espai de lliure deliberació i presa comuna de decisions!


L'ordre del dia serà el següent: