Normal Life. Memorias de un español en Irlanda del Norte.

Data: 
divendres, 3 febrer, 2017 - 19:30 a 21:00

 

Presentació de Memorias de un español en Irlanda del Norte dels autors Esteve Polls, Sergi Pareja i Fran Vázquez. 

La historia de Manolo, un español inmerso en uno de los mayores conflictos de Europa. Por necesidad se alistó al ejercito de Irlanda del Norte y por ideales se introdujo en un grupo terrorista unionista, UVF, como informante de la Special Branch. En esta vida de silencios, secretos y traiciones a Manolo cada vez más le costará distinguir entre amigos y enemigos. No se podrá fiar de nadie, ni siquiera de su propia familia.

Ens acompayen divendres 3 de febrer el dibuixant Esteve Polls, el guionista Sergi Pareja i el director de Panini Còmics Alejandro Martinez.

Últimes notícies

Dissabte 7 de juliol, al Parc de Sant Francesc de Sant Cugat, se cel·lebrarà la VI Diada Internacional del Cooperativisme, aprofitant el Dia Internacional de les Cooperatives.

Ja us podeu inscriure a l'escola de formació política de Cal Temerari. Afanyeu-vos que les places són limitades!

Vine i participa d'una nova organització més participativa


Cal Temerari porta un llarg recorregut des de la seva inauguració ara fa uns 3 anys.Hem acollit i impulsat projectes, hem promogut iniciatives i hem fet molts i molts nous...

Us convidem el pròxim dijous 26 d’abril, a les 17.30h a Cal Temerari a la firma del conveni entre Cal Temerari i LabCoop. Aquest conveni servirà per establir la relació de col·laboració per la promoció de l’Economia Solidaria a Sant Cugat.