Normal Life. Memorias de un español en Irlanda del Norte.

Data: 
divendres, 3 febrer, 2017 - 19:30 a 21:00

 

Presentació de Memorias de un español en Irlanda del Norte dels autors Esteve Polls, Sergi Pareja i Fran Vázquez. 

La historia de Manolo, un español inmerso en uno de los mayores conflictos de Europa. Por necesidad se alistó al ejercito de Irlanda del Norte y por ideales se introdujo en un grupo terrorista unionista, UVF, como informante de la Special Branch. En esta vida de silencios, secretos y traiciones a Manolo cada vez más le costará distinguir entre amigos y enemigos. No se podrá fiar de nadie, ni siquiera de su propia familia.

Ens acompayen divendres 3 de febrer el dibuixant Esteve Polls, el guionista Sergi Pareja i el director de Panini Còmics Alejandro Martinez.

Últimes notícies

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació:

imecres 20 d'abril a les 19h a Cal Temerari per obrir debat sobre les finalitats del projecte i incorporar noves famílies i professionals que vulguin participar del dia a dia del projecte.

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.


 

Cal Temerari engega un Cicle d’agroecologia per promoure la reflexió entorn un consum que contempli la sostenibilitat ecològica i social del que mengem.