Nit Temàtica d'UNIPAU - Presentació del llibre "Periodistas. El arte de molestar al poder"

Data: 
divendres, 15 març, 2019 - 19:30

 

En aquest espai de debat crític sobre temàtiques relacionades amb l'actualitat política i social, José Manuel Pérez-Tornero -Catedràtic de periodisme- presentarà Juan Tortosa, l'autor del llibre Periodistas. El arte de molestar al poder, llibre que respon aquestes preguntes (i algunes més) sobre aquesta professió. Com són les bambolines del periodisme? És possible una relació respectuosa entre la premsa i el poder? Qui mou els fils en el món del periodisme? Quin preu paga qui aposta per escriure i editar en llibertat? Es pot realitzar aquesta feina de manera honesta? És útil el què s’aprèn a les facultats de Periodisme? Per què acceptem les rodes de premsa sense preguntes, o el periodisme de convocatòria o el periodisme declaratiu?

 

 

 

 

 

 

 

Últimes notícies

Aquest dissabte 18 de maig, a les 10h, tindrà lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari.

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari. Aquí us en oferim un resum dels punts més destacats:

Et convidem, un cop més, a participar en l'Assemblea Oberta de Cal Temerari, que tindrà lloc dissabte 16 de març a les 10h. Seguim construint l'alternativa al model de ciutat, repartint tasques, fent propostes i prenent decisions col·lectives. ...

Dissabte passat va tenir lloc la Va Assemblea Oberta de Cal Temerari.