Nit Temàtica d'UNIPAU - Presentació del llibre "Crímenes de hambre"

Data: 
divendres, 18 gener, 2019 - 19:30

 

En aquest espai de debat crític sobre temàtiques relacionades amb l'actualitat política i social, Neus Sotomayor -Directora d'UNIPAU- presentarà Miguel Pajares, l'autor de Crímenes de hambre. Llibre en el qual la misteriosa mort de la prestigiosa activista nord-americana Susan Moore en aigües del port de Barcelona desencadenarà una investigació que portarà al policia Samuel Montcada a recórrer mig món amb l’objectiu de desemmascarar un crim global que va més enllà de l’assassinat. La mort de Susan Moore no és més que la punta de l’iceberg d’una trama mundial portada a terme per organitzacions de reconegut prestigi que, disfressades de les seves polítiques d’ajuda al tercer món, no només perjudiquen el desenvolupament sinó que creen desequilibris socioeconòmics que només beneficien uns quants. Miguel Pajares, altre cop, ens porta a un complex laberint d'institucions i governs que estan al darrera de crims en massa dels que, sense saber-ho, moltes vegades n'acabem esdevenint còmplices.

 

 

 

 

 

 

 

 

Últimes notícies

Aquest dissabte 18 de maig, a les 10h, tindrà lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari.

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari. Aquí us en oferim un resum dels punts més destacats:

Et convidem, un cop més, a participar en l'Assemblea Oberta de Cal Temerari, que tindrà lloc dissabte 16 de març a les 10h. Seguim construint l'alternativa al model de ciutat, repartint tasques, fent propostes i prenent decisions col·lectives. ...

Dissabte passat va tenir lloc la Va Assemblea Oberta de Cal Temerari.