Memòria històrica: els refugis de la Guerra Civil a Barcelona

Data: 
divendres, 31 març, 2017 - 19:30 a 21:00

Xerrada a càrrec de Josep Maria Contel qui ens aproparà als refugis antiaeris que es van construir durant la Guerra Civil Espanyola (1936-1939) a Barcelona i també a la resta de Catalunya, a partir de documents, fotografies, plans i altres elements que ens il·lustraran sobre aquestes construccions, la major part, construïdes per la societat civil mentre que eren bombardejades des del cel. 

 

 

Últimes notícies

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació:

imecres 20 d'abril a les 19h a Cal Temerari per obrir debat sobre les finalitats del projecte i incorporar noves famílies i professionals que vulguin participar del dia a dia del projecte.

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.


 

Cal Temerari engega un Cicle d’agroecologia per promoure la reflexió entorn un consum que contempli la sostenibilitat ecològica i social del que mengem.