Introducció a la historia de l’art: Todo empieza con Giotto

Data: 
dijous, 6 octubre, 2016 - 19:00

 

Del 6 d’octubre fins al 15 de desembre (no hi haurà classe el dia 8 de desembre)

Dijous de 19 a 21 h

 

Preu per socis: 65 €

Preu per no socis: 80 €

 

Primer trimestre d’aquest curs anual en el que es treballaran els clàssics de l’art europeu, des del Renaixement fins a principis del segle XIX.

 

Professor: Vince van Geffen, artista i investigador de l’art amb diverses publicacions, ha exposat com a artista visual Holanda, Espanya, Alemanya, Franca, i EUA. Ha realitzat conferències en universitats com HKU (Utrecht), UAB o Elisava (Barcelona), i des de 2014 és professor convidat al Departament d´estudis Anglesos i de llengües i literatura moderna de la UB.

 

Aquest curs s’impartirà en castellà.

 

Inscripcions: 
dimarts, 13 setembre, 2016 a dilluns, 10 octubre, 2016

Últimes notícies

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació:

imecres 20 d'abril a les 19h a Cal Temerari per obrir debat sobre les finalitats del projecte i incorporar noves famílies i professionals que vulguin participar del dia a dia del projecte.

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.


 

Cal Temerari engega un Cicle d’agroecologia per promoure la reflexió entorn un consum que contempli la sostenibilitat ecològica i social del que mengem.