Grècia: el règim del deute

Data: 
dimecres, 30 setembre, 2015 - 19:00

Amb Sergi Cutillas, economista i activista membre de l'Observatori del Deute en la Globalització, la Plataforma d’Auditoria Ciutadana del Deute i del Comitè de la Veritat del Deute Grec (organitzat pel Parlament grec).

Grècia viu una situació colpidora des del primer triomf de Syriza ara fa dues eleccions. Les pressions de la Troica i l'acceptació del tercer rescat han evidenciat la incapacitat d'aplicar el programa d'esquerres del partit després del referèndum. El passat diumenge Syriza va revalidar el seu govern després de la dimissió de l'ex-ministre d'economia Varufakis. 

Amb en Sergi Cutillas, especialista en la situació política de Grècia, podrem aprofundir en aquesta complexa realitat veïna condicionada pel poder exercit des de les potències europees a través del deute.

 

 

Últimes notícies

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.

Dissabte 20 de juliol a les 10h celebrarem una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Després d'una temporada plena d'activitats, toca fer balanç i projectar-nos per la propera temporada.