Gaudir del Cinema

Data: 
dilluns, 23 gener, 2017 - 19:30 a dilluns, 20 març, 2017 - 21:00

 

10 sessions. 10 pel·licules. 10 moments molt significatius de la Història del Cinema. Les pel·lícules les votarem entre tots durant la primera sessió, i explorarem els principals gèneres audiovisuals, des del cinema primitiu fins la ficció televisiva, a través de grans autors que representen cadascuna d’aquestes èpoques.

Cada sessió explorarà el context històric i biogràfic de la peça tractada: llenguatge cinematogràfic, impacte cultural i relacions comparatives amb altres pel·lícules, gèneres i moviments artístics.

Els alumnes hauran de veure la pel·lícula abans de la sessió.

Joaquim Pintó és llicenciat en Humanitats i Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Ha impartit cursos de cinema al Centre Cívic Urgell durant els anys  2015 i 2016.

 

Des del 16 de gener fins al 20 de març 

Dilluns de 19:30 a 21 h

Durada: 10 sessions

Preu per socis: 40 €

Preu per no socis: 55 €

 

 

Inscripcions: 
dilluns, 12 desembre, 2016 a dijous, 5 gener, 2017

Últimes notícies

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació:

imecres 20 d'abril a les 19h a Cal Temerari per obrir debat sobre les finalitats del projecte i incorporar noves famílies i professionals que vulguin participar del dia a dia del projecte.

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.


 

Cal Temerari engega un Cicle d’agroecologia per promoure la reflexió entorn un consum que contempli la sostenibilitat ecològica i social del que mengem.