Fira de consum compromès

Data: 
dijous, 6 desembre, 2018 - 10:00 a 20:00

 

Com que a Cal Temerari apostem per construir projectes i alternatives reals, el proper dijous 6 de desembre, serem a la Fira de Consum Compromés (Fira de consum responsable, de les empreses de proximitat i d'economia social) que obrirà portes a les 10h al Pavellò 2, a la Rambla del Celler a tocar de l'Ajuntament.

La fira, centrada en els consums estratègics i arrelada al territori, ens proposa i facilita que canviem de companyies energètiques, de comunicacions, de finances, i de mobilitat o habitatge. Per fer efectiu el canvi només cal portar a sobre quatre documents: darrera factura, DNI, IBAN (compte bancari), i adreça de correu electrònic.

 

Últimes notícies

Vine a la Festa dels 4 anys de Cal Temerari al Parc de Can Vernet!!!

Aquest dissabte 18 de maig, a les 10h, tindrà lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari.

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari. Aquí us en oferim un resum dels punts més destacats:

Et convidem, un cop més, a participar en l'Assemblea Oberta de Cal Temerari, que tindrà lloc dissabte 16 de març a les 10h. Seguim construint l'alternativa al model de ciutat, repartint tasques, fent propostes i prenent decisions col·lectives. ...