Fira de consum compromès

Data: 
dijous, 6 desembre, 2018 - 10:00 a 20:00

 

Com que a Cal Temerari apostem per construir projectes i alternatives reals, el proper dijous 6 de desembre, serem a la Fira de Consum Compromés (Fira de consum responsable, de les empreses de proximitat i d'economia social) que obrirà portes a les 10h al Pavellò 2, a la Rambla del Celler a tocar de l'Ajuntament.

La fira, centrada en els consums estratègics i arrelada al territori, ens proposa i facilita que canviem de companyies energètiques, de comunicacions, de finances, i de mobilitat o habitatge. Per fer efectiu el canvi només cal portar a sobre quatre documents: darrera factura, DNI, IBAN (compte bancari), i adreça de correu electrònic.

 

Últimes notícies

El proper dijous 6 de desembre estarem a la Fira de Consum Compromès de Sant Cugat, acompanyant les diverses empreses de proximitat i d'economia social que hi participen.

Del 17 de gener fins al 21 de febrer de 2019 tindrà lloc el curs de Parentalitat Positiva organitzat per Cal Temerari i Actua.

El passat dissabte 17 va tenir lloc l'Assemblea Oberta de Cal Temerari. Aquí us deixem una relació dels punts i acords més importants que s'hi van prendre:Aquí baix us deixem els horaris i l'ordre del dia, amb els punts informatius i els punts de