Fira de consum compromès

Data: 
dijous, 6 desembre, 2018 - 10:00 a 20:00

 

Com que a Cal Temerari apostem per construir projectes i alternatives reals, el proper dijous 6 de desembre, serem a la Fira de Consum Compromés (Fira de consum responsable, de les empreses de proximitat i d'economia social) que obrirà portes a les 10h al Pavellò 2, a la Rambla del Celler a tocar de l'Ajuntament.

La fira, centrada en els consums estratègics i arrelada al territori, ens proposa i facilita que canviem de companyies energètiques, de comunicacions, de finances, i de mobilitat o habitatge. Per fer efectiu el canvi només cal portar a sobre quatre documents: darrera factura, DNI, IBAN (compte bancari), i adreça de correu electrònic.

 

Últimes notícies

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.

Dissabte 20 de juliol a les 10h celebrarem una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Després d'una temporada plena d'activitats, toca fer balanç i projectar-nos per la propera temporada.