Festa de Cap d'Any!

Data: 
diumenge, 1 gener, 2017 - 01:00 a 06:00

Festa de Cap d’any 2016-17 a l’Envelat!! Podria ser l’últim!

Que l’estat espanyol està boig votant una altre vegada a Rajoy ja ho sabíem, però que als EUA el nou president sigui Donald Trump encén altertes per fer pensar que pot quedar ben poc perquè arribi la fi del món!

En no descartar que el pròxim cap d’any sigui l'últim que celebrem, pensem que cal fer-ho per "tot lo alt", fent festa grossa a la nostra ciutat. Per això des de Cal Temerari organitzem el millor espai per donar al 2017 la rebuda que es mereix, amb una festa plena de novetats!GRUPS:

-PD Riki undersounds (black music)

-Los primos del Primo (versions rumberes)

-PD Smarx City (Des dels mítics del funk fins la millor música per ballar)PREU ENTRADA (inclou 2 copes):

Socis/sòcies de Cal Temerari: 10 euros

Anticipada pels no socis/sòcies: 12 euros

Taquilla pels no socis/sòcies: 15 eurosPUNTS DE VENDA:

-Taverna de Cal Temerari

-Casa de Cultura

-Casal Torreblanca

 

Us hi esperem!

Últimes notícies

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació:

imecres 20 d'abril a les 19h a Cal Temerari per obrir debat sobre les finalitats del projecte i incorporar noves famílies i professionals que vulguin participar del dia a dia del projecte.

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.


 

Cal Temerari engega un Cicle d’agroecologia per promoure la reflexió entorn un consum que contempli la sostenibilitat ecològica i social del que mengem.