Fes-te teu el Temerari

Data: 
dissabte, 19 maig, 2018 - 10:30

Vine i participa d'una nova organització més participativa

Cal Temerari porta un llarg recorregut des de la seva inauguració ara fa uns 3 anys.Hem acollit i impulsat projectes, hem promogut iniciatives i hem fet molts i molts nous companys i companyes de viatge. I el més important és que hem pogut mantenir el projecte viu gràcies a tots i totes vosaltres que econòmicament el sosteniu i que d’una manera o una altra aporteu el vostre gra de sorra perquè aquest espai tant necessari sigui possible.Cal Temerari sempre ha sigut vostre i de tots els projectes que l’omplen de vida. Quan va començar, el dia a dia el portava una assemblea que havia estat l’encarregada del llançament del projecte: finançament, obres, comunicació, burocràcia... I des d’aleshores hem seguit funcionant amb aquesta coordinació sumant-hi comissions per projectes i actes en les que heu participat tanta i tanta gent. Però sempre coordinat per aquesta petita assemblea.No han faltat en aquestes tres anys de Cal Temerari projectes, idees i ganes de treballar per una societat més humana i més justa, i aquesta llista ho demostra: consum ecològic amb Can Tria i el grup de consum La Civada, les nits temàtiques de la Universitat Internacional de la Pau i les campanyes d'Objecció Fiscal, l'hort La Rabassa, col·lectius polítics com Hora Bruixa i Dissidencia Sònica, grups de lectura i d'estudi com el d'ecologia política, el grup de criança conscient Families en Xarxa, el neixement del Grup d'Estalvi de Sant Cugat, els Ateneus Cooperatius o l'incovadora d'economia social SincroCoop acompanyant desentes de projectes, i un llarg etcètera.Dia rere dia, està més clar que Cal Temerari ja s’ha fet gran per seguir funcionant  amb un petit grup de coordinació, i ara ha arribat l’hora de reinventar-nos de dalt a baix! És hora de reorganitzar-nos i que projectes, col·lectius i socis i sòcies prenguin les regnes de la coordinació i del futur del projecte del temerari!El proper 19 de maig a les 10:30 ens trobem tots i totes una assemblea oberta per començar a fer junts aquest nou camí.Aquesta trobada pot ser la primera de moltes trobades periòdiques, per compartir una visió conjunta de Cal Temerari, coordinar tot el què fem i pensar noves idees, projectes i actes per impulsar. És una trobada per implicar-se i poder contribuir en el funcionament del dia a dia de Cal Temerari, més enllà de cada un dels nostres projectes. Fem el temerari entre tots i totes per fer més i millors temeritats!

Últimes notícies

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari. Aquí us en oferim un resum dels punts més destacats:

Et convidem, un cop més, a participar en l'Assemblea Oberta de Cal Temerari, que tindrà lloc dissabte 16 de març a les 10h. Seguim construint l'alternativa al model de ciutat, repartint tasques, fent propostes i prenent decisions col·lectives. ...

Dissabte passat va tenir lloc la Va Assemblea Oberta de Cal Temerari.

Dissabte 19 de gener a les 10h.


A Cal Temerari posem en pràctica la cultura assembleària. Vine i participa en aquest espai de lliure deliberació i presa comuna de decisions!


L'ordre del dia serà el següent: