Escola d'estiu de formació política

Data: 
divendres, 8 juliol, 2016 (Tot el dia) a diumenge, 10 juliol, 2016 (Tot el dia)

Inscripcions obertes . Inscriviu-vos ja a la Taverna de Cal Temerari o a contacte@caltemerari.cat

Us presentem la primera Escola d'Estiu de formació política per a la transformació de Cal Temerari, que es desenvoluparà els dies 8, 9 i 10 de Juliol, a Fogars de Montclús -a tocar de Sant Celoni- i te un preu (tarifa ordinària) de 75€ per persona, incloent materials, estada i intendència.

Consulta el programa de ponènciesQuè és?

Una escola d’estiu són unes jornades de treball dedicades a la formació política. Durant aquestes jornades es desenvoluparan diverses activitats, eminentment ponències, on tractar temàtiques diverses relacionades amb l’activitat política dels moviments socials i transformadors.

L’objectiu és dotar-nos d’un espai de formació i discussió que transcendeixi els debats del dia a dia de la militància per poder aprofundir en aquells conceptes i anàlisis que doten de potència el nostre discurs. A més a més el format que hem triat ens permetrà comptar amb molts espais informals de debat que ens permetran contrastar i actualitzar el discurs a través del debat amb les companyes.

 

Com funcionarà?

L’escola d’estiu es desenvoluparà en una casa de colònies a Fogars de Montclús, a tocar de Sant Celoni (30min de cotxe des de Sant Cugat) i tindrà una durada 2 dies. L’arribada serà el divendres 8 durant la tarda i el vespre. L’activitat pròpiament formativa començarà el dissabte a ben primera hora i durarà tot el dissabte i el diumenge fins a mitja tarda. Durant aquest dos dies realitzarem aproximadament 7 activitats diferents.

És important no només centrar-nos a les ponències sinó també disposar de l’espai informal per debatre el contingut que es va aprenent en cada activitat. De la mateixa manera disposar d’un espai aïllat per realitzar l’activitat facilita centrar-se en la mateixa i enfocar-se en la formació. Alhora fomenta la puntualitat i per tant el bon funcionament general, així com també facilitar el coneixement entre les militants de diversos moviments, col·lectius i organitzacions.

 

A on serà?

Aqui podeu trobar la informació sobre la casa de colònies: http://www.casesdecoloniesdecatalunya.com/cat/mapa-web/instalacions/valles-oriental_01/colonies-escolars--esplais-i-altres-col-lectius.aspx

i aquí de com arribar-hi: https://www.google.es/maps/dir//41.712697,2.457622/@41.712416,2.458266,3299m/data=!3m1!1e3!4m4!4m3!1m0!1m1!4e1?hl=ca

 

Intendència

Donat que l’objectiu és dedicar tots els esforços en la formació la intendència anirà a càrrec d’un col·lectiu afí amb experiència en aquest tipus de tasques, de manera que col·laborarem en la seva autogestió.

El preu inclou el cost de la intendència consistent en el sopar de divendres, els 3 apats de dissabte i esmorzar i dinar de diumenge.

 

Inscripcions

Les places són limitades i per motius de logística les inscripcions s’hauran de tancar amb diverses setmanes d’antelació.

El pagament de la inscripció es farà a la mateixa taverna de Cal Temerari, i la inscripció només serà efectiva quan el pagament s’hagi realitzat.

Preus

Preu ordinari: 75€

Preu infants: 50€

Preu precàries i aturades: 40€ (places limitades)

Preu solidari: 95€ (permet finançar els materials i part del cos per a precaries i aturades)

 

Infants

Amb l’objectiu de facilitar la assistència els infants tenen un preu reduït (estrictament el preu de cost de l’estància i la intendència). Durant les activitats hi haurà un servei de canguratge per realitzar activitats amb els infants de les diferents edats, aprofitant el fabulós entorn natural que ens rodejarà. Així mateix comptem amb una sala especial i materials per les activitats infantils en cas de pluja.

 

Dubtes? Vols saber més?

No ho dubtis i escriu-nos a contacte@caltemerari.cat

Últimes notícies

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.

Dissabte 20 de juliol a les 10h celebrarem una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Després d'una temporada plena d'activitats, toca fer balanç i projectar-nos per la propera temporada.