Escola d'hivern 2018

Data: 
dissabte, 24 febrer, 2018 (Tot el dia)

Segona Edició de l'Escola de Formació d'Hivern. En aquesta segona edició de l’escola, l'activitat estarà centrada en la formació personal dels i les participants a través, exclusivament, de tallers dinàmics i participatius.

  • Comunicació política, oratòria i discurs: el com argumentar les pròpies postures, el com donar força al contingut en un discurs, o el com fer declaracions a mitjans de comunicació són elements importants a treballar per a tenir una bona comunicació política. En aquest taller aprendrem i practicarem el com comunicar-nos oralment i verbalment en diversos contextos, i treballarem algunes de les eines que podem fer servir per a millorar tant la forma com el contingut dels nostres discursos.

  • Gestió i producció cultural: Organitzar activitats al carrer o en espais tancats forma part del dia a dia d'entitats i moviments socials. Què cal fer perquè tot funcioni? En aquest taller aprendrem a planificar qualsevol acte públic, les eines que tenim de gestió i previsió d'imprevistos, així com aquelles qüestions tècniques imprescindibles per a poder coordinar totes les tasques d’un esdeveniment.

  • Disseny i producció visual: Fer arribar la informació de les nostres convocatòries tot sovint requereix d’elements gràfics i visuals que en reforcin l’impacte i ens distingeixin enmig de la saturació d'informació en què vivim. En aquest taller veurem les eines principals per elaborar continguts gràfics: per exemple, com combinar colors o composar un cartell, com donar importància a un contingut o un altre, o com fer que s'indentifiqui amb la nostra imatge. Treballarem tant en termes teòrics com pràctics amb programes de disseny.

Els 3 tallers es realitzaran tant al matí com a la tarda i tindran una durada de 3h. D'aquesta manera, cada participant podrà triar dos dels tres tallers. L'activitat seguirà el següent horari:

  • 10h: Primer taller (a escollir)
  • 13h: Dinar de germanor
  • 15h: Segon taller (a escollir)
  • 18h: Final de la jornada.

El preu d'inscripció és de 8€.

Podeu fer les vostres inscripcions al formulari d'inscripció.

 

 

Últimes notícies

Dissabte 20 de juliol a les 10h celebrarem una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Després d'una temporada plena d'activitats, toca fer balanç i projectar-nos per la propera temporada.Com cada any, el nostre equipament cultural és un lloc clau per l'organització d'una Festa Major lliure de tòpics, mites i agressions de gènere...

Vine a la Festa dels 4 anys de Cal Temerari al Parc de Can Vernet!!!

Aquest dissabte 18 de maig, a les 10h, tindrà lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari.