Escola d'hivern 2018

Data: 
dissabte, 24 febrer, 2018 (Tot el dia)

Segona Edició de l'Escola de Formació d'Hivern. En aquesta segona edició de l’escola, l'activitat estarà centrada en la formació personal dels i les participants a través, exclusivament, de tallers dinàmics i participatius.

  • Comunicació política, oratòria i discurs: el com argumentar les pròpies postures, el com donar força al contingut en un discurs, o el com fer declaracions a mitjans de comunicació són elements importants a treballar per a tenir una bona comunicació política. En aquest taller aprendrem i practicarem el com comunicar-nos oralment i verbalment en diversos contextos, i treballarem algunes de les eines que podem fer servir per a millorar tant la forma com el contingut dels nostres discursos.

  • Gestió i producció cultural: Organitzar activitats al carrer o en espais tancats forma part del dia a dia d'entitats i moviments socials. Què cal fer perquè tot funcioni? En aquest taller aprendrem a planificar qualsevol acte públic, les eines que tenim de gestió i previsió d'imprevistos, així com aquelles qüestions tècniques imprescindibles per a poder coordinar totes les tasques d’un esdeveniment.

  • Disseny i producció visual: Fer arribar la informació de les nostres convocatòries tot sovint requereix d’elements gràfics i visuals que en reforcin l’impacte i ens distingeixin enmig de la saturació d'informació en què vivim. En aquest taller veurem les eines principals per elaborar continguts gràfics: per exemple, com combinar colors o composar un cartell, com donar importància a un contingut o un altre, o com fer que s'indentifiqui amb la nostra imatge. Treballarem tant en termes teòrics com pràctics amb programes de disseny.

Els 3 tallers es realitzaran tant al matí com a la tarda i tindran una durada de 3h. D'aquesta manera, cada participant podrà triar dos dels tres tallers. L'activitat seguirà el següent horari:

  • 10h: Primer taller (a escollir)
  • 13h: Dinar de germanor
  • 15h: Segon taller (a escollir)
  • 18h: Final de la jornada.

El preu d'inscripció és de 8€.

Podeu fer les vostres inscripcions al formulari d'inscripció.

 

 

Últimes notícies

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.

Dissabte 20 de juliol a les 10h celebrarem una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Després d'una temporada plena d'activitats, toca fer balanç i projectar-nos per la propera temporada.Com cada any, el nostre equipament cultural és un lloc clau per l'organització d'una Festa Major lliure de tòpics, mites i agressions de gènere...