Escola d'hivern 2018

Data: 
dissabte, 24 febrer, 2018 (Tot el dia)

Segona Edició de l'Escola de Formació d'Hivern. En aquesta segona edició de l’escola, l'activitat estarà centrada en la formació personal dels i les participants a través, exclusivament, de tallers dinàmics i participatius.

  • Comunicació política, oratòria i discurs: el com argumentar les pròpies postures, el com donar força al contingut en un discurs, o el com fer declaracions a mitjans de comunicació són elements importants a treballar per a tenir una bona comunicació política. En aquest taller aprendrem i practicarem el com comunicar-nos oralment i verbalment en diversos contextos, i treballarem algunes de les eines que podem fer servir per a millorar tant la forma com el contingut dels nostres discursos.

  • Gestió i producció cultural: Organitzar activitats al carrer o en espais tancats forma part del dia a dia d'entitats i moviments socials. Què cal fer perquè tot funcioni? En aquest taller aprendrem a planificar qualsevol acte públic, les eines que tenim de gestió i previsió d'imprevistos, així com aquelles qüestions tècniques imprescindibles per a poder coordinar totes les tasques d’un esdeveniment.

  • Disseny i producció visual: Fer arribar la informació de les nostres convocatòries tot sovint requereix d’elements gràfics i visuals que en reforcin l’impacte i ens distingeixin enmig de la saturació d'informació en què vivim. En aquest taller veurem les eines principals per elaborar continguts gràfics: per exemple, com combinar colors o composar un cartell, com donar importància a un contingut o un altre, o com fer que s'indentifiqui amb la nostra imatge. Treballarem tant en termes teòrics com pràctics amb programes de disseny.

Els 3 tallers es realitzaran tant al matí com a la tarda i tindran una durada de 3h. D'aquesta manera, cada participant podrà triar dos dels tres tallers. L'activitat seguirà el següent horari:

  • 10h: Primer taller (a escollir)
  • 13h: Dinar de germanor
  • 15h: Segon taller (a escollir)
  • 18h: Final de la jornada.

El preu d'inscripció és de 8€.

Podeu fer les vostres inscripcions al formulari d'inscripció.

 

 

Últimes notícies

Dissabte passat va tenir lloc la Va Assemblea Oberta de Cal Temerari.

Dissabte 19 de gener a les 10h.


A Cal Temerari posem en pràctica la cultura assembleària. Vine i participa en aquest espai de lliure deliberació i presa comuna de decisions!


L'ordre del dia serà el següent:

El 2019 engega amb una bona dosi d'activitat temerària!

El proper dijous 6 de desembre estarem a la Fira de Consum Compromès de Sant Cugat, acompanyant les diverses empreses de proximitat i d'economia social que hi participen.