Economies Feministes

Data: 
dijous, 8 juny, 2017 - 19:00

En aquesta segona xerrada del cicle d'Economia social i solidària abordarem que és l'economia feminista i per que aquesta ha de ser en el marc de l'economia social i solidària. Per fer-ho comptarem amb dues professionals, dones, grans coneixedores de l'economia social i que han treballat aquesta qüestió des de perspectives diverses i complamentàries.

Guernica Facundo Vericat: Autora de “el libro rojo de las mujeres emprendedoras”

Eugènia Boada Massó: Fundadora Associació Matriu

 

 

Últimes notícies

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació:

imecres 20 d'abril a les 19h a Cal Temerari per obrir debat sobre les finalitats del projecte i incorporar noves famílies i professionals que vulguin participar del dia a dia del projecte.

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.


 

Cal Temerari engega un Cicle d’agroecologia per promoure la reflexió entorn un consum que contempli la sostenibilitat ecològica i social del que mengem.