Curs d'iniciació a l’oratòria

Data: 
diumenge, 6 novembre, 2016 - 18:30

 

Des del 6 de novembre al 4 de desembre

Diumenge de 18:30 a 19:45 h

5 sessions

Gratuït

 

Professors:

Oriol Sánchez, ex-portaveu de la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI)

Pau Sánchez, responsable de comunicació de la CUP Sant Cugat i del Club Muntanyenc.

 

Descripció: Aquest curs és per a totes aquelles persones que vulguin aprendre les tècniques bàsiques per a fer de portaveu i responsable de premsa de qualsevol associació. Treballarem el parlar en públic, la relació amb els mitjans de comunicació i la difusió de missatges a través de les xarxes socials.

Metodologia: aquest curs consta de cinc sessions d'una hora i quart on es donaran eines per comunicar un missatge de forma efectiva i planificar una campanya per xarxes, i veurem què és un llibre d'estil i per a que serveix un dossier de premsa. Les sessions seguiran una dinàmica participativa combinant tècniques teatrals amb recursos extrets de la pròpia experiència pràctica del dinamitzador del curs.

 

Inscripcions: 
dimarts, 13 setembre, 2016 a dilluns, 10 octubre, 2016

Últimes notícies

Ens plau poder comunicar-vos que ja tenim obertes les inscripcions de la Segona Edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, així com volem convidar-vos a participar! Aquí us en deixem una mica d’informació:

imecres 20 d'abril a les 19h a Cal Temerari per obrir debat sobre les finalitats del projecte i incorporar noves famílies i professionals que vulguin participar del dia a dia del projecte.

El 16 de juny engega a Sant Cugat una iniciativa pionera a Catalunya, un Grup d'estalvi local per finançar projectes del territori des de la proximitat.


 

Cal Temerari engega un Cicle d’agroecologia per promoure la reflexió entorn un consum que contempli la sostenibilitat ecològica i social del que mengem.