"Com hem interioritzat l'opressor? La filosofia com a eina de transformació social" a Cal Temerari

Data: 
divendres, 31 maig, 2019 - 19:00

 

Volem reivindicar una idea de la filosofia no com a especulació, sinó com a eina per la transformació personal i social. La filosofia ens ajuda a prendre consciència de la nostra cosmovisió i de com el Poder intervé en la nostra vida diària, en la formació de la nostra personalitat individual i col·lectiva. Volem identificar els mecanismes de poder que ens passen per alt a la nostra vida diària. Desconstruir el Poder per comprometre’ns amb nosaltres. La filosofia ens ajuda a tenir cura de nosaltres i de les altres. Tocant de prop qüestions com el feminisme o la psicologia social, els micropoders o l’àmbit familiar, ens endinsarem en la possibilitat d’entendre la filosofia com un mètode d’autoreflexió i d’alliberament. Amb Nacho Bañeras i Xavi López. Organitza: Cal Temerari.

 

Últimes notícies

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.

Dissabte 20 de juliol a les 10h celebrarem una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Després d'una temporada plena d'activitats, toca fer balanç i projectar-nos per la propera temporada.