"Com hem interioritzat l'opressor? La filosofia com a eina de transformació social" a Cal Temerari

Data: 
divendres, 31 maig, 2019 - 19:00

 

Volem reivindicar una idea de la filosofia no com a especulació, sinó com a eina per la transformació personal i social. La filosofia ens ajuda a prendre consciència de la nostra cosmovisió i de com el Poder intervé en la nostra vida diària, en la formació de la nostra personalitat individual i col·lectiva. Volem identificar els mecanismes de poder que ens passen per alt a la nostra vida diària. Desconstruir el Poder per comprometre’ns amb nosaltres. La filosofia ens ajuda a tenir cura de nosaltres i de les altres. Tocant de prop qüestions com el feminisme o la psicologia social, els micropoders o l’àmbit familiar, ens endinsarem en la possibilitat d’entendre la filosofia com un mètode d’autoreflexió i d’alliberament. Amb Nacho Bañeras i Xavi López. Organitza: Cal Temerari.

 

Últimes notícies

Vine a la Festa dels 4 anys de Cal Temerari al Parc de Can Vernet!!!

Aquest dissabte 18 de maig, a les 10h, tindrà lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari.

El passat dissabte 16 de març va tenir lloc una nova Assemblea Oberta a Cal Temerari. Aquí us en oferim un resum dels punts més destacats:

Et convidem, un cop més, a participar en l'Assemblea Oberta de Cal Temerari, que tindrà lloc dissabte 16 de març a les 10h. Seguim construint l'alternativa al model de ciutat, repartint tasques, fent propostes i prenent decisions col·lectives. ...