"Cap d'any popular a l'Envelat de Nadal", organitzat per Cal Temerari

Data: 
dimarts, 1 gener, 2019 - 00:30 a 05:30

 

ATENCIÓ 1: aquí trobareu la millor manera de començar l'any a Sant Cugat ;)

Us proposem una revetlla pública -amb un preu popular- organitzada des de Cal Temerari, que és sinònim de festa,de bon ambient , de respecte pels criteris de gènere, de dignitat, de rebuig de fòbies de tota mena, adreçades a qualsevol persona o entitat sigui quina sigui la seva condició. Si a més tenim en compte que aquest és el quart any que Cal Temerari l'organitza és pot dir ben bé que ja hi tenen els dits pelats, de manera que la satisfacció està garantida.

ATENCIÓ 2: parlem de calerons (petit detall necessari)

Lògicament cal pagar una entrada per participar de la gresca i de les actuacions musicals però no us espanteu, és una festa pública, popular, i organitzada per una entitat del poble. Això us significa un preu totalment assequible i que fins i tot les podeu comprar amb descompte!

Ja les podeu comprar, amb anticipació, a la Taverna de Cal Temerari, a la Casa de Cultura, al Casal Torreblanca, i per via telemàticat  a https://www.eventbrite.es/e/entradas-cap-dany-a-lenvelat-de-nadal-52901144748 al preu reduït de 13 €. Si no ho heu pogut fer abans i les voleu comprar la mateixa nit, les trobareu allà mateix, a la taquilla de l'Envelat, a la plaça de Ramon Barnils amb un preu de 16 €.

ATENCIÓ 3: despesa que paga la pena en vista de quines seran les actuacions que trobarem.

I seran actuacions bones, diverses, en viu i, força important, de grups locals de Sant Cugat i mirada internacional. Grups com ara Jodie Cash-Just Four que començarà a la 1.00h amb les seves versions de clàssics del Rock and Roll. Sybarites, que engegaran a les 2:30h dedicades a l'ska-reggae i, de les 4.15h fins que s'acabi PD Antígones, que són un col·lectiu femení de punxadiscs: que faran ballar tothom amb cumbia, reggaeton i reggae.

ATENCIÓ 4: el resum.

No us perdeu la festa de Cap d'any que organitzem des de Cal Temerari a l'Envelat de Nadal al Parc de Ramon Barnils, l'1 de gener de 2019 a partir de les 00:30 hores!

Entrades anticipades ja a la venda a: Taberna de Cal Temerari, Casa de Cultura, Casal Torreblanca  i https://www.eventbrite.es/e/entradas-cap-dany-a-lenvelat-de-nadal-52901144748 a 13 €.

Entrada normal, la mateixa nit de la festa: taquilla de l'Envelat a 16€.

Horari : 00.30h portes obertes. 1.00h Jodie Cash-Just Four. 2.30h Sybarites. 4.15h PD Antígones.

No us felicitem l'any aquí perquè ens agradarà fer-ho el dia 31, a l'Envelat, en persona.

 

Últimes notícies

Cal Temerari va néixer al 2015 com un espai cultural i cooperatiu de Sant Cugat on potenciem iniciatives transformadores des de la participació ciutadana.

Ja tenim el cartell de la programació trimestral!


Consulta'l aquí baix!

El passat dissabte 21 de setembre es va celebrar una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Comencem una nova temporada repescant algunes qüestions pendents i entomant-ne de noves.

Dissabte 20 de juliol a les 10h celebrarem una nova Assemblea Oberta de Cal Temerari. Després d'una temporada plena d'activitats, toca fer balanç i projectar-nos per la propera temporada.